OOTTomans1453 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1650 4 GB Oyundayken aldığım FPS 45 50 ve aniden 5 FPS'ye kadar düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
KS KS OOTTomans1453 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #21 Çok iyi oyun. 5'i bitirdim bu da cikali 2 hafta oldu firsat buldukça oynuyorum. Neden oynayamiyorsunuz 6'yi? Shahdee dedi: Müneccim arkadaşlar probleminizi çözebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size teşekkür ediyorum. Sıkıntı promlemimi çözdünüz. Beni güldürdunüz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Çok iyi oyun. 5'i bitirdim bu da cikali 2 hafta oldu firsat buldukça oynuyorum. Neden oynayamiyorsunuz 6'yi? Shahdee dedi: Müneccim arkadaşlar probleminizi çözebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Size teşekkür ediyorum. Sıkıntı promlemimi çözdünüz. Beni güldürdunüz.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.429 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #22 OOTTomans1453 dedi: Çok iyi oyun. 5'i bitirdim bu da cikali 2 hafta oldu firsat buldukça oynuyorum. Neden oynayamiyorsunuz 6'yi. Size teşekkür ediyorum. Sıkıntı promlemimi çözdünüz. Beni güldürdunüz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam sistemim pek iyi değil. Hatta Far Cry 4'ü oynayabilmek için Config bile yapmak zorunda kaldım 50 60 FPS değer alıyordum sadece. Artı 0 Eksi
OOTTomans1453 dedi: Çok iyi oyun. 5'i bitirdim bu da cikali 2 hafta oldu firsat buldukça oynuyorum. Neden oynayamiyorsunuz 6'yi. Size teşekkür ediyorum. Sıkıntı promlemimi çözdünüz. Beni güldürdunüz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam sistemim pek iyi değil. Hatta Far Cry 4'ü oynayabilmek için Config bile yapmak zorunda kaldım 50 60 FPS değer alıyordum sadece.
KS KS OOTTomans1453 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #23 İnşallah daha iyisine sahip olursunuz malum pc malzemeli ülķemizde çok pahalandi. Bende hzsi bile olamayan monitor de oynuyorum Artı 0 Eksi
İnşallah daha iyisine sahip olursunuz malum pc malzemeli ülķemizde çok pahalandi. Bende hzsi bile olamayan monitor de oynuyorum
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.429 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #24 OOTTomans1453 dedi: İnşallah daha iyisine sahip olursunuz malum PC malzemeli ülķemizde çok pahalandi. Bende Hz'si bile olamayan monitor de oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam FPS sorununuzu da çözemedik sanırım kusura bakmayın iyi günler diliyorum Artı 0 Eksi
OOTTomans1453 dedi: İnşallah daha iyisine sahip olursunuz malum PC malzemeli ülķemizde çok pahalandi. Bende Hz'si bile olamayan monitor de oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam FPS sorununuzu da çözemedik sanırım kusura bakmayın iyi günler diliyorum
KS KS OOTTomans1453 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #25 Jezo dedi: Haklısınız hocam FPS sorununuzu da çözemedik sanırım kusura bakmayın iyi günler Genişletmek için tıkla... Estağfurullah önemli olan insanlik iyi günler Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Haklısınız hocam FPS sorununuzu da çözemedik sanırım kusura bakmayın iyi günler Genişletmek için tıkla... Estağfurullah önemli olan insanlik iyi günler