GTX 1650 sistemde FiveM'de laglanma oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ritual

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-12500H Geforce RTX 4060 2X8 16RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
HyperX Fury 16gb 3200mhz
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
B450 MK-2
İşlemci
Ryzen 3 220G
FiveM da oyun laglanmaya başladı, W tuşuna basıyorum 4-5 saniye sonra yürümeye başlıyor ve 10-15 saniye boyunca yürüyor ben durduramıyorum aşırı geç oluyor her şey, internetim stabil yani bir sıkıntı yok, FPS iyi durumda 80-100 alıyorum sildim yükledim dosyaları kontrol ettim bir şey değişmedi çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

FiveM da oyun laglanmaya başladı, W tuşuna basıyorum 4-5 saniye sonra yürümeye başlıyor ve 10-15 saniye boyunca yürüyor ben durduramıyorum aşırı geç oluyor her şey, internetim stabil yani bir sıkıntı yok, FPS iyi durumda 80-100 alıyorum sildim yükledim dosyaları kontrol ettim bir şey değişmedi çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.

Grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyiniz. İnternet bağlantınızın hızını kontrol ediniz. Özellikle oyun dosyalarını doğrulayın. Eğer bir oyun dosyası eksik ise hata ondan olabilir.

Grafik ayarlarınızı düşürmeyi deneyiniz. İnternet bağlantınızın hızını kontrol ediniz. Özellikle oyun dosyalarını doğrulayın. Eğer bir oyun dosyası eksik ise hata ondan olabilir.
Kanka hepsini yaptım işe yaramamıştı şimdi olayı çözdüm,görev yöneticisinde ayrıntılar kısmında FivemGameProcess in önceliğini arttırıyordum ve fps biraz da olsa artıyordu ama bu son zamanlarda yine aynısını yapınca klavyede bi gecikme yaşattığını farkettim ama çözemedim hala,önceliği arttırmazsam fps artmıyor ama önceliği arttırınca da klavye gecikme yaşıyor bunu nasıl çözerim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı