S sıradancs Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 gb ram intel core 12450h nvidia gtx 1650 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 RAM 8 GB DDR4 Ekran kartı GTX 1650 4 GB İşlemci Intel Core i5-12450H RAM bu sistemle hangisini daha iyi oynatır? Ekran kartı ile işlemcide sıkıntı yok da RAM hangisini daha iyi oynatır? Forza Horizon 4 mü 5 mi?
RAM bu sistemle hangisini daha iyi oynatır? Ekran kartı ile işlemcide sıkıntı yok da RAM hangisini daha iyi oynatır? Forza Horizon 4 mü 5 mi?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 23 Mart 2024 #2 sıradancs dedi: RAM bu sistemle hangisini daha iyi oynatır? Ekran kartı ile işlemcide sıkıntı yok da RAM hangisini daha iyi oynatır? Forza Horizon 4 mü 5 mi? Genişletmek için tıkla... GTX 1650 FH5 gameplay falan yazın orada kaç MB ram kullanıyor onu da görebilirsiniz.
sıradancs dedi: RAM bu sistemle hangisini daha iyi oynatır? Ekran kartı ile işlemcide sıkıntı yok da RAM hangisini daha iyi oynatır? Forza Horizon 4 mü 5 mi? Genişletmek için tıkla... GTX 1650 FH5 gameplay falan yazın orada kaç MB ram kullanıyor onu da görebilirsiniz.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.500 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 İkisinin arasında çok fark olmaz. 16 olursa çok daha iyi olur.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #4 8 GB RAM icin Forza 4 daha iyi olur. Forza 5 8 GB RAM ile sikinti yasatabiliyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.033 Makaleler 1 Çözümler 565 23 Mart 2024 #5 İkisini de oynarsın, RAM'den kaynaklı drop yiyebilirsin FH5'te.
S sıradancs Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 gb ram intel core 12450h nvidia gtx 1650 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #6 GFYT dedi: İkisini de oynarsın, RAM'den kaynaklı drop yiyebilirsin FH5'te. Genişletmek için tıkla... Ne sıklıkla yerim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2024
GFYT dedi: İkisini de oynarsın, RAM'den kaynaklı drop yiyebilirsin FH5'te. Genişletmek için tıkla... Ne sıklıkla yerim?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 23 Mart 2024 #7 GFYT dedi: İkisini de oynarsın, RAM'den kaynaklı drop yiyebilirsin FH5'te. Genişletmek için tıkla... Hangisini daha iyi oynatır demiş, drop yüksek ihtimal yer evet. sıradancs dedi: Ne sıklıkla yerim? Genişletmek için tıkla... Buna nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun dostum, ayarlarla uğraşırsan oynanmayacak derecede yemezsin ama FH4 daha sağlıklı olur.
GFYT dedi: İkisini de oynarsın, RAM'den kaynaklı drop yiyebilirsin FH5'te. Genişletmek için tıkla... Hangisini daha iyi oynatır demiş, drop yüksek ihtimal yer evet. sıradancs dedi: Ne sıklıkla yerim? Genişletmek için tıkla... Buna nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun dostum, ayarlarla uğraşırsan oynanmayacak derecede yemezsin ama FH4 daha sağlıklı olur.
S sıradancs Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 gb ram intel core 12450h nvidia gtx 1650 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #8 Forza Horizon 4 demo indirdim denedim 400 kmh hıza ulaşmama rağmen drop yemedim 5'te farklı olur mu? pawEn dedi: Hangisini daha iyi oynatır demiş, drop yüksek ihtimal yer evet. Buna nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun dostum, ayarlarla uğraşırsan oynanmayacak derecede yemezsin ama FH4 daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... O zaman benchmark ta grafik ayarlatıp öyle girsem pek bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2024
Forza Horizon 4 demo indirdim denedim 400 kmh hıza ulaşmama rağmen drop yemedim 5'te farklı olur mu? pawEn dedi: Hangisini daha iyi oynatır demiş, drop yüksek ihtimal yer evet. Buna nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun dostum, ayarlarla uğraşırsan oynanmayacak derecede yemezsin ama FH4 daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... O zaman benchmark ta grafik ayarlatıp öyle girsem pek bir sıkıntı olur mu?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 23 Mart 2024 #9 sıradancs dedi: Forza Horizon 4 demo indirdim denedim 400 kmh hıza ulaşmama rağmen drop yemedim 5'te farklı olur mu? O zaman benchmark ta grafik ayarlatıp öyle girsem pek bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sıradancs dedi: Forza Horizon 4 demo indirdim denedim 400 kmh hıza ulaşmama rağmen drop yemedim 5'te farklı olur mu? O zaman benchmark ta grafik ayarlatıp öyle girsem pek bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et