GTX 1650 sistemde FPS düşmesi

mehmetkaanozdmr

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda oynadığım oyunlarda FPS düşmesi yiyorum, bilgisayarı toplayalı 1 sene oldu ve ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Sürücülerim güncel, Windows Update güncel, oynadığım oyunlar sırasıyla.
Battlefield V - CS:GO - PES 2021- ETS 2 - Far Cry 5 - FIFA 19 - Need for Speed 2015 - Need for Speed heat - Rust - Valorant.
Oyunların çoğu SSD'ye kurulu.
Sistemim.
Gigabyte A320M S2H anakart.
Ballistix 8 GB 3000 MHz CL15 RAM.
İşlemci Ryzen3 1200.
Ekran kartı MSI GTX 1650 Gaming X GDDR6.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de 1650 Super var. Şu sıralar bende de FPS düşmesi yaşıyorum. Son sürücüde bir sıkıntı var galiba.

Bende Palit GTX 1650 kullanıyorum bu aralar FPS Dandik oyunlarda bile çok düşüyor oynancak gibi değil.

aynı durumdan ben de muzdaribim, sebebi nedir acaba?

Ryzen 3 1200 yetersiz gibi duruyor o sisteme RAM'de 16 GB olsaydı daha iyiydi bunun için.
400 küsur daha koyup 3100 ve 8 GB RAM ekleyebilirsiniz ayrıca SSD niz M.2 mi acaba?
Tabii ki bütçeniz varsa yoksa bilemem.
Bilgisayarı hazır mı aldınız siz mi topladınız?

Yazılım sorunuda olabilir çünkü daha yeni başladı demişsiniz ya yazılım sorunu ise düzeltilmesini bekliceksiniz ya da sistemi güçlendirip performansınızı arttırabillirsiniz ama yazılımsal sorun olup olmadığını bekleyin çünkü yükselttikten sonra sorun hala devam ederse paranız gidebilir
Bence birazcık bekleyin eğer sorun devam ederse tekrar konu açabilirsiniz

Bence biraz bekleyin eğer sorun devam ederse yaptırmayı deneyebilirsiniz ama son karar sizin bizim görevimiz tavsiye vermek ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…