F fetma Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2021 #1 FPS düşüklüğü yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 6 Mayıs 2021 #2 Malwarebytes ve Kaspersky ile virüs taraması yap.
ceyhun45 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 110 Çözümler 2 Yer Libya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 Driver güncel değilse güncelleştir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 6 Mayıs 2021 #4 Afterburner programı ile bilgisayarınız kaç derece olduğunu paylaşabilir misin?
F fetma Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mayıs 2021 #5 TheLastTereyagi dedi: Malwarebytes ve Kaspersky ile virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... yaptım ceyhun45 dedi: Driver güncel değilse güncelleştir. Genişletmek için tıkla... güncel xDarkLyne dedi: Afterburner programı ile bilgisayarınız kaç derece olduğunu paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... xDarkLyne dedi: Afterburner programı ile bilgisayarınız kaç derece olduğunu paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... paylaştım ama lutfen yardım edebılırmısınız Son düzenleme: 13 Mayıs 2021
TheLastTereyagi dedi: Malwarebytes ve Kaspersky ile virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... yaptım ceyhun45 dedi: Driver güncel değilse güncelleştir. Genişletmek için tıkla... güncel xDarkLyne dedi: Afterburner programı ile bilgisayarınız kaç derece olduğunu paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... xDarkLyne dedi: Afterburner programı ile bilgisayarınız kaç derece olduğunu paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... paylaştım ama lutfen yardım edebılırmısınız