GTX 1650 sistemde Horizon Zero Dawn ve AC Valhalla bulanık görüntü

Daha fazla  
Bu 2 oyunuda PC de oynadım ve ikisi de sorunlu gibi geldi bana. İnternnetten gameplaylere baktım, orlarda da öyle grafikler kötü değil de kaplamalar, çimenler falan bir acayip gibi geldi. Oyun netliği kötü gibi geldi çözünürlüğü düşük gibi fakat aynı PC'de Days Gone ve RDR 2 oynadım ve bunlarda öyle değildi, her şey netti. Sadece grafik değil, genel olarak bu iki oyunun optimizazyon sorunu mu var?

• GTX 1650 Super.
  • 16 GB RAM.
  • AMD Ryzen 5 3500X.
Bu arada 1280x720'de oynadım tüm oyunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 2 oyunuda PC de oynadım ve ikisi de sorunlu gibi geldi bana. İnternnetten gameplaylere baktım, orlarda da öyle grafikler kötü değil de kaplamalar, çimenler falan bir acayip gibi geldi. Oyun netliği kötü gibi geldi çözünürlüğü düşük gibi fakat aynı PC'de Days Gone ve RDR 2 oynadım ve bunlarda öyle değildi, her şey netti. Sadece grafik değil, genel olarak bu iki oyunun optimizazyon sorunu mu var?

• GTX 1650 Super.
  • 16 GB RAM.
  • AMD Ryzen 5 3500X.
Bu arada 1280x720'de oynadım tüm oyunları.
720p normal

@Herhangi bir varlık motion blur ayarını kapatabilirsin oyun ayarlarından.
Onu kapatıpta denedim benin sorunum sadece bulanıklılık değil, zaten sorunum optimum grafik ayarlarıyla çözülür. Sorunum daha çok kaplama ve çözünürlükte. Yüksek grafikte oynuyordum 45 fps falan alıyormuşum oda etkilemiş olabilir benim sorunumu akıcılık falanda düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı