1 haftadır mavi ekran hatası alıyorum, ekranım bir anda titremeye ve donmaya başlıyor. Bu sırada kulaklığımdan cazır cuzur sesler geliyor böyle radyo frekansı sesi gibi. Sonra mavi ekran ve cihazınız bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor. Windows'u yeniden başlatıyor. Ben WinDbg prewiev programı ile açtım ancak işin uzmanı olmadığım için analiz edemedim. Tek anladığım Logitech kulaklığımın sürücüsü sıkıntı yapıyor. Sizlere sormadan başka bir işlem yapmadım.
Uzman arkadaşlara minidump dosyalarımı paylaştım, analiz ederek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hatanın sebebi gördüğün gibi logi_audio_surround.sys: G HUB yani. Sen bu sürücüleri ne ile güncelledin? Asıl önemli olan soru bu. Sürücü problemi ya da cihazla alakalı bir problem olabilir. Cevabınıza göre ilerleyelim.
1-Windows kendi yükledi,sonra mavi ekran alınca kaldırdım kendi sitesinden yükledim.
2-1 yıl oldu format atıyım temiz bir kurulum yapıyım dedim,format attıktan sonra oldu yani cihazla alakalı olacağını düşünmedim.