rajonrondo Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 500GB SSD Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i5 70-90 arası bir FPS almama rağmen oyun sürekli takılarak ilerliyor. Sebebi ne olabilir?
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #2 Oyun içi değerler ne durumda?
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.428 Çözümler 7 22 Nisan 2024 #3 rajonrondo dedi: 70-90 arası bir FPS almama rağmen oyun sürekli takılarak ilerliyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... 1-oyunun çözünürlügünü monitorünüzle eşitler misiniz? 2-ekstra olarak oyun pencere modundaysa Full olana değilse pencere moduna alıp dener misiniz? 3-V-Sync modunu açıp veya kapatıp dener misiniz? 4-bunlar çözmediyse monitörünüzün Hz'si düşükse yükseltir misiniz?
rajonrondo dedi: 70-90 arası bir FPS almama rağmen oyun sürekli takılarak ilerliyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... 1-oyunun çözünürlügünü monitorünüzle eşitler misiniz? 2-ekstra olarak oyun pencere modundaysa Full olana değilse pencere moduna alıp dener misiniz? 3-V-Sync modunu açıp veya kapatıp dener misiniz? 4-bunlar çözmediyse monitörünüzün Hz'si düşükse yükseltir misiniz?
rajonrondo Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #4 Kaan Diktaş dedi: Oyun içi değerler ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerlerden kastınız nedir hocam ? FPS yazdığım gibi, sıcaklık değerlerini bilmiyorum ama laptop ısınmıyor
Kaan Diktaş dedi: Oyun içi değerler ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerlerden kastınız nedir hocam ? FPS yazdığım gibi, sıcaklık değerlerini bilmiyorum ama laptop ısınmıyor
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Nisan 2024 #5 rajonrondo dedi: Oyun içi değerlerden kastınız nedir hocam? FPS yazdığım gibi, sıcaklık değerlerini bilmiyorum ama laptop ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Isınmadığını değerlere bakmadan anlayamazsın. Afterburner ile oyun içi değerlere bakar mısınız?
rajonrondo dedi: Oyun içi değerlerden kastınız nedir hocam? FPS yazdığım gibi, sıcaklık değerlerini bilmiyorum ama laptop ısınmıyor Genişletmek için tıkla... Isınmadığını değerlere bakmadan anlayamazsın. Afterburner ile oyun içi değerlere bakar mısınız?
rajonrondo Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #6 DeliDivane dedi: 1-oyunun çözünürlügünü monitorünüzle eşitler misiniz? 2-ekstra olarak oyun pencere modundaysa Full olana değilse pencere moduna alıp dener misiniz? 3-V-Sync modunu açıp veya kapatıp dener misiniz? 4-bunlar çözmediyse monitörünüzün Hz'si düşükse yükseltir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1-Eşitti 2-Hocam bu ayarı bulamadım, oyun ayarlarında pencere veya tam ekran seçenkleri yok 3-Hocam denedim yine olmadı 4-En yüksekte hocam 144'te Kaan Diktaş dedi: Isınmadığını değerlere bakmadan anlayamazsın. Afterburner ile oyun içi değerlere bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bakacağım
DeliDivane dedi: 1-oyunun çözünürlügünü monitorünüzle eşitler misiniz? 2-ekstra olarak oyun pencere modundaysa Full olana değilse pencere moduna alıp dener misiniz? 3-V-Sync modunu açıp veya kapatıp dener misiniz? 4-bunlar çözmediyse monitörünüzün Hz'si düşükse yükseltir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1-Eşitti 2-Hocam bu ayarı bulamadım, oyun ayarlarında pencere veya tam ekran seçenkleri yok 3-Hocam denedim yine olmadı 4-En yüksekte hocam 144'te Kaan Diktaş dedi: Isınmadığını değerlere bakmadan anlayamazsın. Afterburner ile oyun içi değerlere bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bakacağım