GTX 1650 sistemde oyundayken yeşil ekran hatası

14EMR53

Centipat
Merhaba sistemimi yeni topladım geçen hafta geldi bugüne kadar gayet güzel oynuyordum. Bugün Valorant oynarken bilgisayar ekranım yemyeşil oldu ve reset butonuna bastım PC resetlenmedi. Monitörü tekrar açtım sinyal yok dedi ve bilgisayarı açıp kapattım düzeldi bu sorunun ne ile alakası olabilir eğer sistemimdeki bir parçada sıkıntı varsa geri göndereceğim yardımınız olursa çok güzel olur şimdiden teşekkürler.

Gigabyte A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart.
XPG 8 GB Gammix D30 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4.
Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4G 4 GB GDDR6.
Kioxia Exceria 480GB SATA 3.0 2.5" SSD.
AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartından kaynaklı olabilir. Sürücülerin güncelmi kontrol et. Ekran katı fanlarına ve ısısına bir bak sorun donanımsal olabilir.

Isınma sorunu ya da PSU sorunu.

Psu yada ekran kartı sorunu ama hani bu sorunla ilgili değil ama ramini 16 GB yap bı ara

OCCT ile ekran kartınıza 4-5 dakika kadar 3D testi ve 7 iterasyon olana kadar VRAM testi yapmanızı isteyeceğim. Daha sonra bir sonuç çıkmazsa OCCT üzerinden PSU testini başlatın ve onu da biraz bekleyin. Eğer bir sorun çıkmazsa DDU ile eski sürücünüzü kaldırıp en güncel sürücüyü kurun derim.

650w + 80
Ekran kartından kaynaklı olabilir. Sürücülerin güncelmi kontrol et. Ekran katı fanlarına ve ısısına bir bak sorun donanımsal olabilir.

Sürücüler güncel fakat ekran kartım oyundayken çok ısınıyor normal mi acaba?
PSU ya da ekran kartı sorunu ama hani bu sorunla ilgili değil ama RAM'ini 16 GB yap bir ara.

Ekran kartım çok ısınınca RAM'den önce ona bir çözüm bulmak istiyorum.

Bana daha ayrıntılı olacak şekilde yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…