Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci I5 11400F Merhabalar. Oyunun ortalarında düşüyor ve inanılmaz bir drop giriyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Merhabalar. Oyunun ortalarında düşüyor ve inanılmaz bir drop giriyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 49 5 Haziran 2024 #2 Oynadığınız oyunlar, grafik ayarlarınız, sıcaklıklarınız ne durumdadır? Artı 0 Eksi
KS KS Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Shinsai dedi: Oynadığınız oyunlar, grafik ayarlarınız, sıcaklıklarınız ne durumdadır? Genişletmek için tıkla... Düşük yüksek farketmiyor. Dizüstü kullanıyorum sıcaklıklar 60-70 aralarında. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Oynadığınız oyunlar, grafik ayarlarınız, sıcaklıklarınız ne durumdadır? Genişletmek için tıkla... Düşük yüksek farketmiyor. Dizüstü kullanıyorum sıcaklıklar 60-70 aralarında.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 49 5 Haziran 2024 #4 Ekran kartını kullandığına emin miyiz? Artı 0 Eksi
KS KS Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #5 Shinsai dedi: Ekran kartını kullandığına emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam GPU kullanımı %90 ların üstündd CPU %30 larda. FPS 90 larda gösteriyor ama %1 FPS hep yerlerde. Ekstra fan var sıcaklığı düşürsün diye sıcaklıkta normal yani. DDU ile sürücüleri silip yükledim sürücülerde güncel aynı şekilde. Artı 0 Eksi
Shinsai dedi: Ekran kartını kullandığına emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam GPU kullanımı %90 ların üstündd CPU %30 larda. FPS 90 larda gösteriyor ama %1 FPS hep yerlerde. Ekstra fan var sıcaklığı düşürsün diye sıcaklıkta normal yani. DDU ile sürücüleri silip yükledim sürücülerde güncel aynı şekilde.