GTX 1650 sistemde oyunlarda yavaşlama

İşletim sistemi
Windows 10

ByOver

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
nvidia geforce gtx 1650 4gb
Anakart
Asustek Computer Inch. (h110m-k)
İşlemci
İntel(r) Core(TM) i5-6500 Cpu @ 3,20 GHZ 4çekirdek
Arkadaşlar oyun içi SS mevcuttur sistem ani drop yemekteyim. Özellikle Valorant, CS:GO gibi oyunlarda rakip önüme çıkınca ani yavaşlama oluşuyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Intel i5-6500 3,20 GHz.
NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB OC.
8 GB RAM.
Oyun ve Windows SSD kuruludur.

Saygılarımla,
Forza Horizon 4 Full ayarlarda açılmıştır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    2,4 MB · Görüntüleme: 87
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    3,1 MB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Termal Macundan dolayı gibi geldi ama emin değilim.
Isı değerleri gayet normal. 57 derece ne drop girebilir?
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum günümüz için 8 GB RAM artık yetmiyor. Özellikle online oyunlarda RAM ve işlemciler ön plana çıkıyor ekran kartıyla beraber. RAM'i 16 GB yaptığınız zaman sorununuz çözülür yüksek ihtimal. Ayrıca DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemekte bir fayda var. Belki güncelleme sırasında bir problem olmuş olabilir. Ara sıra sürücü driver yüklemelerinde problemler yaşanabiliyor.

Sistem ısınmamış ki macun kaynaklı olsun?

Forzaya baktığımda ram yetersiz duruyor. Ani bir yüklenmede drop yedirecek hissiyatı var açıkçası.
Fotoğraf yüklenmediği için kontrol etmemiştim direkt yazıya bakarak yorumladım.

Termal macundan dolayı gibi geldi ama emin değilim.

Dostum 5 yıldır değişmedim olabilir termal macunu hiç değişmedim ama bu kadar etki eder mi?
Sistem ısınmamış ki macun kaynaklı olsun?

Forza'ya baktığımda RAM yetersiz duruyor. Ani bir yüklenmede drop yedirecek hissiyatı var açıkçası.

Dostum Forza Horizon bütün ayarları sona çektim RAM yetmeyebilir oyun oynanıyor arada drop giriyor ama benim anlamadığım konu neden Valorant gibi düşük bir oyun zaten oyunda bütün ayarlar düşük çekili ama karşı rakip sıkınca oyun kafayı yiyor Forza'da kassın önemli değil ama derdim Valorant.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı