CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, PC: GTX 1650, i5-10300H ve 16 GB RAM ama oyun kasıyor. Nasıl çözerim?
Çözüm Blondie 16 Mayıs 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Mayıs 2021 #2 CypIosh dedi: Arkadaşlar, PC: GTX 1650, i5-10300H ve 16 GB RAM ama oyun kasıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Oyununuz resmi sürüm mü yoksa cracklenmiş sürümde mi ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ne durumda? Artı 0 Eksi
CypIosh dedi: Arkadaşlar, PC: GTX 1650, i5-10300H ve 16 GB RAM ama oyun kasıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Oyununuz resmi sürüm mü yoksa cracklenmiş sürümde mi ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ne durumda?
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #3 O oyunda optimizasyon sıkıntı vardı ama aygıt yöneticisinden klavye gibi aygıtlarla ilgili bir ayar kapatılarak düzeliyordu sanırım. Joystikle oynamak zorunda kalabilirsiniz. Artı 0 Eksi
O oyunda optimizasyon sıkıntı vardı ama aygıt yöneticisinden klavye gibi aygıtlarla ilgili bir ayar kapatılarak düzeliyordu sanırım. Joystikle oynamak zorunda kalabilirsiniz.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Mayıs 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin.
KS KS CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Mayıs 2021 #5 Silinen üye dedi: Oyununuz resmi sürüm mü yoksa cracklenmiş sürümde mi ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyun NVIDIA ekran kartı ile çalışıyor. Blondie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ve sorun çözüldü teşekkür ederim. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyununuz resmi sürüm mü yoksa cracklenmiş sürümde mi ve NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyun NVIDIA ekran kartı ile çalışıyor. Blondie dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu bende işe yaramıştı. Videonun başında yaptığını bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ve sorun çözüldü teşekkür ederim.