H hcesdo Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 RAM 8 GB RAM 3200 MHz Ekran kartı GTX 1650 İşlemci Intel Core i7 12. Nesil Raft oynarken FPS'nin düşük olduğunu fark ettim. Önceden yüksek FPS almama rağmen artık 25 30 FPS üzerine çıkamıyorum. Çözümü nedir? Sürücüler güncel ve orta ayarlarda oynuyorum.
Raft oynarken FPS'nin düşük olduğunu fark ettim. Önceden yüksek FPS almama rağmen artık 25 30 FPS üzerine çıkamıyorum. Çözümü nedir? Sürücüler güncel ve orta ayarlarda oynuyorum.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.219 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 İşlemci ısınma ihtimali var mı? Macun kurumuş olabilir bir bakın eğer uzun süredir temizlemediyseniz.
İşlemci ısınma ihtimali var mı? Macun kurumuş olabilir bir bakın eğer uzun süredir temizlemediyseniz.
H hcesdo Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 temizlemeyeli 1 sene civarı oldu fakat işlemcide fazla bir ısınma yok CheonsaMiraew dedi: İşlemci ısınma ihtimali var mı? Macun kurumuş olabilir bir bakın eğer uzun süredir temizlemediyseniz. Genişletmek için tıkla...
temizlemeyeli 1 sene civarı oldu fakat işlemcide fazla bir ısınma yok CheonsaMiraew dedi: İşlemci ısınma ihtimali var mı? Macun kurumuş olabilir bir bakın eğer uzun süredir temizlemediyseniz. Genişletmek için tıkla...