xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama.
Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 1 Temmuz 2022 #2 xanax32 dedi: Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama. Genişletmek için tıkla... Ben oyunun kendi ayarladığı ayarlar ile oynuyorum. Grafikler iyi orta yüksek civarı 50-70 arası oynuyorum.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama. Genişletmek için tıkla... Ben oyunun kendi ayarladığı ayarlar ile oynuyorum. Grafikler iyi orta yüksek civarı 50-70 arası oynuyorum.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 1 Temmuz 2022 #3 Bu video işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer hâlâ istediğiniz FPS'e ulaşamazsanız videodan hangi ayarların FPS'i çok azalttığına bakın ve o ayarların değerini azaltın veya kapatın.
Bu video işinizi görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer hâlâ istediğiniz FPS'e ulaşamazsanız videodan hangi ayarların FPS'i çok azalttığına bakın ve o ayarların değerini azaltın veya kapatın.
ThermL Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 128 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 xanax32 dedi: Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama. Genişletmek için tıkla... Ben de GTX1650 Tİ var. Ayarlarım ortanın bir tık üstü idi(Ayarların yarısı yüksek yarısı orta), en kötü 30fps alıyordum. Hatta birkaç ayarım ultraydı. Sen de ona göre bir ayarlama yap derim.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, RDR2 rahat oynamak için hangi ayarlar hangi ayarlar düşük olmalı? Grafikleri de çok kötü olmasın ama. Genişletmek için tıkla... Ben de GTX1650 Tİ var. Ayarlarım ortanın bir tık üstü idi(Ayarların yarısı yüksek yarısı orta), en kötü 30fps alıyordum. Hatta birkaç ayarım ultraydı. Sen de ona göre bir ayarlama yap derim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.264 Çözümler 86 1 Temmuz 2022 #5 Best Custom Settings'leri deneyin. FPS kaybı olmadan daha güzel görüntüler elde etmiş olursun.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Temmuz 2022 #6 Xbox One X ayarlarını yap. Ondan da biraz üste çıkabilirsin. Sürprizbozan: Ayarlar Texture Quality: Ultra Anisotropic Filtering: 4x Lighting Quality: Medium Global Illumination Quality: Medium Shadow Quality: High Far Shadow Quality: Low SSAO: Medium Reflection Quality: Low Mirror Quality: High Water Quality: Custom Volumetrics Quality: Custom Particle Quality: Medium Tesselation Quality: High TAA: High/Medium/Off (Preference) FXAA: Off MSAA: Off Advanced Settings: Unlocked Graphics API: Vulkan Near Volumetric Resolution: Low Far Volumetric Resolution: Low Volumetric Lighting Quality: High Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off Particle Lighting Quality: Medium Soft Shadows: High Grass Shadows: Medium/Low Long Shadows: Off Full Resolution SSAO: Off Water Refraction Quality: High Water Reflection Quality: Medium Water Physics Quality: 1/4 Resolution Scale: Off TAA Sharpening: Off Motion Blur: On/Off Reflection MSAA: Off Geometry Level of Detail: 5/5 Grass Level of Detail: 2/10 Tree Quality: Low Parallax Occlusion Mapping Quality: High Decal Quality: Medium Fur Quality: Medium Tree Tesselation: Off
Xbox One X ayarlarını yap. Ondan da biraz üste çıkabilirsin. Sürprizbozan: Ayarlar Texture Quality: Ultra Anisotropic Filtering: 4x Lighting Quality: Medium Global Illumination Quality: Medium Shadow Quality: High Far Shadow Quality: Low SSAO: Medium Reflection Quality: Low Mirror Quality: High Water Quality: Custom Volumetrics Quality: Custom Particle Quality: Medium Tesselation Quality: High TAA: High/Medium/Off (Preference) FXAA: Off MSAA: Off Advanced Settings: Unlocked Graphics API: Vulkan Near Volumetric Resolution: Low Far Volumetric Resolution: Low Volumetric Lighting Quality: High Unlocked Volumetric Raymarch Resolution: Off Particle Lighting Quality: Medium Soft Shadows: High Grass Shadows: Medium/Low Long Shadows: Off Full Resolution SSAO: Off Water Refraction Quality: High Water Reflection Quality: Medium Water Physics Quality: 1/4 Resolution Scale: Off TAA Sharpening: Off Motion Blur: On/Off Reflection MSAA: Off Geometry Level of Detail: 5/5 Grass Level of Detail: 2/10 Tree Quality: Low Parallax Occlusion Mapping Quality: High Decal Quality: Medium Fur Quality: Medium Tree Tesselation: Off
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 1 Temmuz 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: Best Custom Settings'leri deneyin. FPS kaybı olmadan daha güzel görüntüler elde etmiş olursun. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden mi?
Hououin Kyouma dedi: Best Custom Settings'leri deneyin. FPS kaybı olmadan daha güzel görüntüler elde etmiş olursun. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinden mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.264 Çözümler 86 1 Temmuz 2022 #8 xanax32 dedi: YouTube üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kaynağı nerede olduğu önemli değil. Yukarıdaki Xbox One X ayarları deneyebilirsin.
xanax32 dedi: YouTube üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Kaynağı nerede olduğu önemli değil. Yukarıdaki Xbox One X ayarları deneyebilirsin.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.503 Çözümler 126 1 Temmuz 2022 #9 Gölge tarzı arka plan ayarlarını düşük veya normalde, direkt göze hitap edecek grafiksel ayarları orta yüksek ayarlara alırsan 1650 için ideal olur.
Gölge tarzı arka plan ayarlarını düşük veya normalde, direkt göze hitap edecek grafiksel ayarları orta yüksek ayarlara alırsan 1650 için ideal olur.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Temmuz 2022 #10 İşlemci nedir?