GTX 1650 sistemde Roblox kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

namellessm

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Biostar H410M
İşlemci
i5 10400F
Roblox pek tercih ettiğim bir oyun değil ama ara sıra arkadaşlarımla beraber, kaliteli bulduğumuz oyunları girip deniyoruz. Fakat sistemim gayet yeterli olmasina rağmen Roblox'ta aşırı olmasa da sadece gözle ayırt edilebilir çok hafif bir FPS düşmesi'u var. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox pek tercih ettiğim bir oyun değil ama ara sıra arkadaşlarımla beraber, kaliteli bulduğumuz oyunları girip deniyoruz. Fakat sistemim gayet yeterli olmasina rağmen Roblox'ta aşırı olmasa da sadece gözle ayırt edilebilir çok hafif bir FPS düşmesi'u var. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Releases · axstin/rbxfpsunlocker indir ben kullanıyorum oyunların açıklamalarına bak FPS unlocker is not allowed derse açma demezse aç :) bu arada monitörünüz kaç Hz?

Monitörünüz 60 Hz'den yüksekse normal. Oyun 60 Hz destekliyor maksimum. Bu yüzden kasıyor gibi gelebilir.

Releases · axstin/rbxfpsunlocker indir ben kullanıyorum oyunların açıklamalarına bak FPS unlocker is not allowed derse açma demezse aç :) bu arada monitörünüz kaç Hz?

Cevaplarınızı biraz geç görüyorum kusura bakmayın, daha önce FPS unlocker da kullandım fakat yine de işe yaramadı. Monitörüm de 60 Hz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı