James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 16 Mart 2021 #21 Ayarlarınızı yükseltin.
BeaWiex Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 110 16 Mart 2021 #22 370423 dedi: Gerek yok, kendiniz temizleyebilirsiniz. Servise boşa para ödemeyin. Genişletmek için tıkla... Laptop ama. James Z. Hetfield dedi: Ayarlarınızı yükseltin. Genişletmek için tıkla... yükseltin derken
370423 dedi: Gerek yok, kendiniz temizleyebilirsiniz. Servise boşa para ödemeyin. Genişletmek için tıkla... Laptop ama. James Z. Hetfield dedi: Ayarlarınızı yükseltin. Genişletmek için tıkla... yükseltin derken
Enes Şenol Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #23 BeaWiex dedi: Laptop ama. Yükseltin derken Genişletmek için tıkla... Termal macun yenılemene gerek yok zaten laptop teknık bılgın yoksa bulasma oyunları sarjda oyna
BeaWiex dedi: Laptop ama. Yükseltin derken Genişletmek için tıkla... Termal macun yenılemene gerek yok zaten laptop teknık bılgın yoksa bulasma oyunları sarjda oyna
BeaWiex Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 110 6 Nisan 2021 #24 Enes Şenol dedi: Termal macun yenılemene gerek yok zaten laptop teknık bılgın yoksa bulasma oyunları sarjda oyna. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yeniledim zaten şarjda oynıyorum yani 100 dereceden 60 falan düştü.
Enes Şenol dedi: Termal macun yenılemene gerek yok zaten laptop teknık bılgın yoksa bulasma oyunları sarjda oyna. Genişletmek için tıkla... Termal macunu yeniledim zaten şarjda oynıyorum yani 100 dereceden 60 falan düştü.