LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #11 R.B.D dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıp ardından format atınız değerli maun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam format atmak günde 2 defa diş fırçalamak gibi olmuyor. Önce tüm yollar denensin hele. Sonra belki.
R.B.D dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıp ardından format atınız değerli maun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam format atmak günde 2 defa diş fırçalamak gibi olmuyor. Önce tüm yollar denensin hele. Sonra belki.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 28 Ağustos 2021 #12 LabaTo dedi: Hocam format atmak günde 2 defa diş fırçalamak gibi olmuyor. Önce tüm yollar denensin hele. Sonra belki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki değerli üstadım. Ancak şu durumu göz önünde bulundurmak istiyorum. Tüm yolları deneye deneye bir gün harcayıp olmayınca format atıp 2 gün harcamak var. Bir de hiç uğraşmadan format atıp bir günde kurulumu tamamlamak var. Burada izlenecek yol çok iyi belirlenmeli ve bunu yapacak olan da konu sahibi. Olaya farklı bir bakış açısı eklemek istedim. Yoksa haklısınız. Sevgilerimi sunarım.
LabaTo dedi: Hocam format atmak günde 2 defa diş fırçalamak gibi olmuyor. Önce tüm yollar denensin hele. Sonra belki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki değerli üstadım. Ancak şu durumu göz önünde bulundurmak istiyorum. Tüm yolları deneye deneye bir gün harcayıp olmayınca format atıp 2 gün harcamak var. Bir de hiç uğraşmadan format atıp bir günde kurulumu tamamlamak var. Burada izlenecek yol çok iyi belirlenmeli ve bunu yapacak olan da konu sahibi. Olaya farklı bir bakış açısı eklemek istedim. Yoksa haklısınız. Sevgilerimi sunarım.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #13 Neverchanges dedi: HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HDD hocam. Annie Leonhart dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. R.B.D dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıp ardından format atınız değerli maun hocam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum zaten. Her gün tarama yapıyorum. Hatta formatı bile yeni attım denilebilir. Sürücü güncelleyip oyunu kurdum.
Neverchanges dedi: HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HDD hocam. Annie Leonhart dedi: Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. R.B.D dedi: Kaspersky ile tam tarama yapıp ardından format atınız değerli maun hocam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum zaten. Her gün tarama yapıyorum. Hatta formatı bile yeni attım denilebilir. Sürücü güncelleyip oyunu kurdum.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 29 Ağustos 2021 #14 baranegun dedi: HDD hocam. Genişletmek için tıkla... Disk kaynaklı bir sorun zaten. Ve diskinizin HDD olması, bunu daha doğrular biçimde.
baranegun dedi: HDD hocam. Genişletmek için tıkla... Disk kaynaklı bir sorun zaten. Ve diskinizin HDD olması, bunu daha doğrular biçimde.
A Annie Leonhart Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 299 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #15 baranegun dedi: HDD hocam. Güncel. Kaspersky kullanıyorum zaten. Her gün tarama yapıyorum. Hatta formatı bile yeni attım denilebilir. Sürücü güncelleyip oyunu kurdum. Eki Görüntüle 1152048 Genişletmek için tıkla... Merhaba RAM'iniz 4 GB ve oyunun istediğide minimum 4 GB belki ondan kasma yapabilir eğer sorun hâlâ devam ederse destek ekibine bilet açabilirsin. Bir talep gönder – VALORANT Destek support-valorant.riotgames.com
baranegun dedi: HDD hocam. Güncel. Kaspersky kullanıyorum zaten. Her gün tarama yapıyorum. Hatta formatı bile yeni attım denilebilir. Sürücü güncelleyip oyunu kurdum. Eki Görüntüle 1152048 Genişletmek için tıkla... Merhaba RAM'iniz 4 GB ve oyunun istediğide minimum 4 GB belki ondan kasma yapabilir eğer sorun hâlâ devam ederse destek ekibine bilet açabilirsin. Bir talep gönder – VALORANT Destek support-valorant.riotgames.com
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #16 Annie Leonhart dedi: Merhaba RAM'iniz 4 GB ve oyunun istediğide minimum 4 GB belki ondan kasma yapabilir eğer sorun hâlâ devam ederse destek ekibine bilet açabilirsin. Bir talep gönder – VALORANT Destek support-valorant.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgisayardan oynamıyorum. Format tarihini gösterdim.
Annie Leonhart dedi: Merhaba RAM'iniz 4 GB ve oyunun istediğide minimum 4 GB belki ondan kasma yapabilir eğer sorun hâlâ devam ederse destek ekibine bilet açabilirsin. Bir talep gönder – VALORANT Destek support-valorant.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgisayardan oynamıyorum. Format tarihini gösterdim.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #17 baranegun dedi: HDD hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun disk kaynaklı olabilir hocam. Başka diskiniz varsa ona kurup deneyin.
baranegun dedi: HDD hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun disk kaynaklı olabilir hocam. Başka diskiniz varsa ona kurup deneyin.