LordOfArda9773 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı GTX 1650 Anakart PRIME B450M K II İşlemci AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor Watch Dogs 2'ye giriyorum ve sonra başlatıyorum ama yükleme ekranında kalıyor. Dosya Ekleri of ya.png 1,5 MB · Görüntüleme: 60
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 775 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 LordOfArda9773 dedi: Watch Dogs 2'ye giriyorum ve sonra başlatıyorum ama yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun orijinal mi? Arkada çalışan uygulama var ise kapatın. Bir de Online bağlantı istiyorsa offline girip deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
LordOfArda9773 dedi: Watch Dogs 2'ye giriyorum ve sonra başlatıyorum ama yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun orijinal mi? Arkada çalışan uygulama var ise kapatın. Bir de Online bağlantı istiyorsa offline girip deneyin.
KS KS LordOfArda9773 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Lightningg7 dedi: Hocam oyun orijinal mi? Arkada çalışan uygulama var ise kapatın. Bir de Online bağlantı istiyorsa offline girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal Epic Games'ten. Arkadaki her şeyi kapattım ama yine olmadı offline da olmadı Artı 0 Eksi
Lightningg7 dedi: Hocam oyun orijinal mi? Arkada çalışan uygulama var ise kapatın. Bir de Online bağlantı istiyorsa offline girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal Epic Games'ten. Arkadaki her şeyi kapattım ama yine olmadı offline da olmadı
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 O bilgisayar ile dogru duzgun oynayamazsın açılsa bile optimizasyonu cok kotu. Artı 0 Eksi
KS KS LordOfArda9773 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Dwayne dedi: O bilgisayar ile dogru duzgun oynayamazsın açılsa bile optimizasyonu cok kotu. Genişletmek için tıkla... Açıyor daha önce oynamıştım yüksekte akıcıydı. Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: O bilgisayar ile dogru duzgun oynayamazsın açılsa bile optimizasyonu cok kotu. Genişletmek için tıkla... Açıyor daha önce oynamıştım yüksekte akıcıydı.
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Dwayne dedi: O bilgisayar ile dogru duzgun oynayamazsın açılsa bile optimizasyonu cok kotu. Genişletmek için tıkla... Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: O bilgisayar ile dogru duzgun oynayamazsın açılsa bile optimizasyonu cok kotu. Genişletmek için tıkla... Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula.
KS KS LordOfArda9773 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor doğrulanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor doğrulanmıyor.
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 775 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Hocam tekrardan selam oyunun kısayoluna gelin, yoksa oluşturun. Kısayoluna gelip, sağ tıklayıp özellikler deyin. Hedef yazan kısmı görürsünüz. Oraya bir boşluk bırakıp eac_launcher yazarsanız düzelebilir. Ben bu şekilde sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi
Hocam tekrardan selam oyunun kısayoluna gelin, yoksa oluşturun. Kısayoluna gelip, sağ tıklayıp özellikler deyin. Hedef yazan kısmı görürsünüz. Oraya bir boşluk bırakıp eac_launcher yazarsanız düzelebilir. Ben bu şekilde sorunu çözdüm.
Dwayne Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 496 Yer Antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #9 LordOfArda9773 dedi: Açıyor daha önce oynamıştım yüksekte akıcıydı. Genişletmek için tıkla... Emin misin bende oynadım hiç de oyle değildi. Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... FPS dusuk oynar kardeşim bundan bir tık daha iyi sistemim vardı denedim 50 40 gidip geliyordu. Artı 0 Eksi
LordOfArda9773 dedi: Açıyor daha önce oynamıştım yüksekte akıcıydı. Genişletmek için tıkla... Emin misin bende oynadım hiç de oyle değildi. Emre Van Der Linde dedi: Niye oynayamasın ya? Bal gibi de oynar. Dosya doğrula. Genişletmek için tıkla... FPS dusuk oynar kardeşim bundan bir tık daha iyi sistemim vardı denedim 50 40 gidip geliyordu.
KS KS LordOfArda9773 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #10 Dwayne dedi: Emin misin bende oynadım hiç de oyle değildi. FPS dusuk oynar kardeşim bundan bir tık daha iyi sistemim vardı denedim 50 40 gidip geliyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı olabilir Artı 0 Eksi
Dwayne dedi: Emin misin bende oynadım hiç de oyle değildi. FPS dusuk oynar kardeşim bundan bir tık daha iyi sistemim vardı denedim 50 40 gidip geliyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı olabilir