GTX 1650 sisteme Gaming monitör önerisi

Bütçe
2300

Otrivine

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Gemi Operasyon Uzmanı
Arkadaşlar herkese merhaba,

ASUS EX-A320M-Gaming anakart.
AMD Ryzen 5 2600X işlemci.
3200 MHz 2x8 RAM.
ASUS TUF GTX 1650 ekran kartı.

Çoğunlukla Assassin's Creed, Witcher benzeri tek oyunculu hikayeli oyunları tercih ediyorum. Sanırım ekran kartım nedeniyle en iyi performanı G-Sync destekli monitörlerden alırmışım. Bu bilgiler ışığında 2000 TL civarında alabileceğim en iyi monitör hangisi olacaktır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Gözüm bu monitöre takıldı. Ama sistemime ve oynadığım oyunlara en iyisi bu mudur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı kullanarak şu yorumu yapabilirim Witcher falan oynuyorsan 165 Hz hayal önerim 144 falan bak hatta belki 75 Hz de bakabilirsin ama 2K falan.

Aynı kartı kullanarak şu yorumu yapabilirim Witcher falan oynuyorsan 165 Hz hayal önerim 144 falan bak hatta belki 75 Hz de bakabilirsin ama 2K falan.

144, 165 hz bakıyorum bende ekran kartı illaki yükselecektir çünkü. ama o kadar fazla marka model varki, panel farkları vs bunlardan anlamıyorum. O yüzden direkt ürün önerisi bekliyordum açıkçası. Araştırarak ben çıkamadım işin içerisinden.

144, 165 Hz bakıyorum bende ekran kartı illaki yükselecektir çünkü. Ama o kadar fazla marka model varki, panel farkları vs bunlardan anlamıyorum. O yüzden direkt ürün önerisi bekliyordum açıkçası. Araştırarak ben çıkamadım işin içerisinden.

Benim de marka konusunda çok bilgim yok ama GTX 1650 165Hz'lik bir monitör gücüne yetişemez benim önerim 144Hz Max. O aradaki bütçe ile güzel bir panel tercih edilebilir ya da bana 75Hz yeter denerek 2K bayağı iyi bir monitör alınabilir benim size önerim görüntü mü hız mi buna karar verin ardından sabah tekrardan konu açın bu bütçe var ne önerirsiniz diye.

Benim de marka konusunda çok bilgim yok ama GTX 1650 165Hz'lik bir monitör gücüne yetişemez benim önerim 144Hz Max. O aradaki bütçe ile güzel bir panel tercih edilebilir ya da bana 75Hz yeter denerek 2K bayağı iyi bir monitör alınabilir benim size önerim görüntü mü hız mi buna karar verin ardından sabah tekrardan konu açın bu bütçe var ne önerirsiniz diye.

Dediğim gibi aslında çok FPS oyunu oynamıyorum. Anladığım kadarıyla bu hızdan çok görüntüyü ön plana çıkarıyor.

IPS panel, 144Hz ve Gsync uyumlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı