Cnsky Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 LoL oynamaktan ciğerim solduğu için yeni oyunlar arıyorum. Sistemim söyle: GTX 1650. i5 9300H (Tam bilmiyorum 9. nesil kısaca.) 8 GB RAM. Masaüstü değil laptop. Lütfen içinde tankların olduğu ikinci dünya savaşı tarzı oyunlar olmasın bana çok sıkıcı geliyor onlar. Şimdiden teşekkür ederim. Eklemeyi unutmuşum. Ücretsiz oyun arıyorum. Hangi platform olduğu fark etmez Steam, Epic vs.
LoL oynamaktan ciğerim solduğu için yeni oyunlar arıyorum. Sistemim söyle: GTX 1650. i5 9300H (Tam bilmiyorum 9. nesil kısaca.) 8 GB RAM. Masaüstü değil laptop. Lütfen içinde tankların olduğu ikinci dünya savaşı tarzı oyunlar olmasın bana çok sıkıcı geliyor onlar. Şimdiden teşekkür ederim. Eklemeyi unutmuşum. Ücretsiz oyun arıyorum. Hangi platform olduğu fark etmez Steam, Epic vs.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 11 Nisan 2021 #2 Call of Duty: Warzone, Apex Legends, Warframe, Fortnite, Rocket League.
Cnsky Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #3 Eeries dedi: Call of Duty: Warzone, Apex Legends, Warframe, Fortnite, Rocket League. Genişletmek için tıkla... COD güzel duruyor da 175GB alan istiyor hocam, ben oyunu bu gün indirmeye başlasam haftaya anca iner sanırım. Apex Legends bakacağım. Warframe oynuyorum arada. Fortnite indirdim ama herkes çok iyi oynadığından ben oynayamadım. Rocket League zor geldi beceremedim. Teşekkür ederim.
Eeries dedi: Call of Duty: Warzone, Apex Legends, Warframe, Fortnite, Rocket League. Genişletmek için tıkla... COD güzel duruyor da 175GB alan istiyor hocam, ben oyunu bu gün indirmeye başlasam haftaya anca iner sanırım. Apex Legends bakacağım. Warframe oynuyorum arada. Fortnite indirdim ama herkes çok iyi oynadığından ben oynayamadım. Rocket League zor geldi beceremedim. Teşekkür ederim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Nisan 2021 #4 Hocam Apex ve Paladins olabilir.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Nisan 2021 #5 Enlisted.
icy_termination Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #6 Genshin Impact
Cnsky Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #7 icy_termination dedi: Genshin Impact Genişletmek için tıkla... Ona da baktım ama sistem tam ucu ucuna yetiyor. Hatta RAM eksikti yanlış hatırlamıyorsam. Kaldırmaz diye indiremedim.
icy_termination dedi: Genshin Impact Genişletmek için tıkla... Ona da baktım ama sistem tam ucu ucuna yetiyor. Hatta RAM eksikti yanlış hatırlamıyorsam. Kaldırmaz diye indiremedim.