YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #11 439640 dedi: Ben bunu kullanıyorum ilk başta Windows 8 sanabilirsin setuptan dolayı ama sonradan Windows 7 arayüzü ile kuruyor: Yedi-072022-UEFI Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben kurulumu bitirdim fakat bu kayıt defteri olayından sonra startını Windowsta takılı kaldı
439640 dedi: Ben bunu kullanıyorum ilk başta Windows 8 sanabilirsin setuptan dolayı ama sonradan Windows 7 arayüzü ile kuruyor: Yedi-072022-UEFI Genişletmek için tıkla... Kardeşim ben kurulumu bitirdim fakat bu kayıt defteri olayından sonra startını Windowsta takılı kaldı
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 29 Aralık 2022 #12 Silinen üye dedi: Kardeşim ben kurulumu bitirdim fakat bu kayıt defteri olayından sonra startını Windows'ta takılı kaldı Genişletmek için tıkla... Legacy Support açık mı ya da CSM?
Silinen üye dedi: Kardeşim ben kurulumu bitirdim fakat bu kayıt defteri olayından sonra startını Windows'ta takılı kaldı Genişletmek için tıkla... Legacy Support açık mı ya da CSM?
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #13 439640 dedi: Legacy Support açık mı ya da CSM? Genişletmek için tıkla... CSM ney bilmiyorum fakat Legacy Support açık ama ben vazgeçtim Windows 7'den yani eskidende çok uğraşmıştım fakat olmuyor benim bilgisayara Windows 7 indirmek imkansız galiba bende bu yüzden Windows 8.1e geçtim yinede yardımlarınız için teşekkürler.
439640 dedi: Legacy Support açık mı ya da CSM? Genişletmek için tıkla... CSM ney bilmiyorum fakat Legacy Support açık ama ben vazgeçtim Windows 7'den yani eskidende çok uğraşmıştım fakat olmuyor benim bilgisayara Windows 7 indirmek imkansız galiba bende bu yüzden Windows 8.1e geçtim yinede yardımlarınız için teşekkürler.