GTX 1650 sisteme yükseltme önerisi

Myzra

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super kullanıyorum. RAM bence yeterli ama 16 GB DDR4 var. Bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum. Neleri yenilemeliyim?

Bence işlemciden başla yenilemeye. İşlemciyi R5 5600'e, ekran kartını da ikinci elden RX 6700 veya RX 7600 olabilir. Nvidia tarafından bir öneri yapmadım çünkü pahalı. Ama bütçen çıkarsa yine ikinci elden 4060 bakabilirsin. Geçenlerde sıfır fiyatı 10.000 TL civarıydı.

Hangi ekran kartını kullanmalıyım?

Tamam hocam.

Ne iş yapacağınıza bağlı, oyun oynayacaksanız en azından güncel bir ekran kartı olarak RTX 4000 serisi düşünebilirsiniz, render, iş için kullanacaksanız quandro RTX 4000 yeterli olur.

Bütçe ne kadar bilmiyorum ama render için ekran kartını abartacaksam RTX 6000 ada da olabilir hocam 😃

İkinci el hiç araba hariç hiçbir şey almadım deneyimim yok yani sıkıntı çıkar diye korkuyorum.
Elden almak istiyorum de satıcıya ve git onun bilgisayarında test et parçaları. Bir sürü yazılımları var işlemci ve ekran kartı için ayrı ayrı.

Ne iş yapacağınıza bağlı, oyun oynayacaksanız en azından güncel bir ekran kartı olarak RTX 4000 serisi düşünebilirsiniz, render, iş için kullanacaksanız quandro RTX 4000 yeterli olur.

Hocam daha çok oyun oynayacağım.

Elden almak istiyorum de satıcıya ve git onun bilgisayarında test et parçaları. Bir sürü yazılımları var işlemci ve ekran kartı için ayrı ayrı.
Anladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı