Şu anda Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super kullanıyorum. RAM bence yeterli ama 16 GB DDR4 var. Bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyorum. Neleri yenilemeliyim?
Hangi ekran kartını kullanmalıyım?Ekran kartından başla yenilemeye, işlemciyi de yenileme vaktin gelmiş RAM konusunda yeterli gibi şu anlık ileride yükseltme isteyebilir.
Tamam hocam.İşlemci 5600 yapılabilir.
Bence işlemciden başla yenilemeye. İşlemciyi R5 5600'e, ekran kartını da ikinci elden RX 6700 veya RX 7600 olabilir.
Hangi ekran kartını kullanmalıyım?
Tamam hocam.
Elden almak istiyorum de satıcıya ve git onun bilgisayarında test et parçaları. Bir sürü yazılımları var işlemci ve ekran kartı için ayrı ayrı.İkinci el hiç araba hariç hiçbir şey almadım deneyimim yok yani sıkıntı çıkar diye korkuyorum.
Ne iş yapacağınıza bağlı, oyun oynayacaksanız en azından güncel bir ekran kartı olarak RTX 4000 serisi düşünebilirsiniz, render, iş için kullanacaksanız quandro RTX 4000 yeterli olur.
Anladım.Elden almak istiyorum de satıcıya ve git onun bilgisayarında test et parçaları. Bir sürü yazılımları var işlemci ve ekran kartı için ayrı ayrı.
Hocam daha çok oyun oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.