GTX 1650 sisteme yükseltme önerisi

Hocam LoL oynuyorum ve CPU bir anda %80 oluyor falan Chrome bile açamıyorum arkada.
Şaşırdım hocam yani parçalar kaç yıllık ya da formatta atabilirsiniz öneridir bu arada format atınca çözülmeyeceğini biliyorsanız atmayın tabii.

Şaşırdım hocam yani parçalar kaç yıllık ya da formatta atabilirsiniz öneridir bu arada format atınca çözülmeyeceğini biliyorsanız atmayın tabii.
hocam konuyla alakasız olucak ama sizce 500 +250 gb ssd yeterli mi yoksa 1 tb alıyımmı çok kararsız kaldım

Hocam konuyla alakasız olacak ama sizce 500 +250 GB SSD yeterli mi yoksa 1 TB alayim mi çok kararsız kaldım.
Keyfinize bağlı açıkçası ben olsam almışken 1 TB alırdım ama dediğiniz gibi sadece LoL oynarken arkada bir şey açamıyorsanız 500 GB alırsınız fiyat farkını bilmiyorum sonra daha kolay işlemci yükseltmesi yaparsınız ama ben olsam almışken 1 TB alırdım size kalmış zaten işlemci yükseltirken dediğiniz gibi 8 9 gibi bir para gidecekse almışken 1 TB almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…