GTX 1650 sisteme yükseltme önerisi

Waldeq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım ben bilgisayara yakın zaman değişiklik yapmak istiyorum sistemde ben anakartı işlemciyi ve RAM'i değiştirmeyi düşünüyorum bunları önerir misiniz?
Ekran kartı: GTX 1650 4 GB.
İşlemci: i7 3770K.
Anakart: İntelh61 H2 m17.
RAM: 8+8 DDR3.
Güç kaynağı: 500 watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?

Hocam aslında ekran kartı etrafına toplamak istiyorum sistemi ekran kartının yanına en uyumlu olabilecek şeyler istiyorum o yüzden şu an ortalama fiyat arıyorum olsa ne kadara diye.

Bize bütçe verirseniz daha iyi olur. Ryzen 5 5600 16 GB DDR4 RAM ve B450M çekilebilir sisteme.

Bize bütçe verirseniz daha iyi olur. Ryzen 5 5600 16 GB DDR4 RAM ve B450M çekilebilir sisteme.

Hocam bütçeyi dikkate almayın 1650'ye en uyumlu parçaları seçin ileride upgrade istediğimde ekran kartını değiştirebileyim sadece öyle düşünerek hareket edebilirsiniz.

Hocam bütçeyi dikkate almayın 1650'ye en uyumlu parçaları seçin ileride upgrade istediğimde ekran kartını değiştirebileyim sadece öyle düşünerek hareket edebilirsiniz.

Dediğim parçalara bakabilirsin. İkinci el bak bir de sıfır bak ikisinide.

Tam uyumlu mudur hocam parçalar bir de mesele ileride bir ekran kartı değiştirmek istesem maksimum ne alırım?

A520 olur mu hocam anakart olarak.

Olabilir ama B450 daha iyi olur. Maksimumu RX 6800 RX 9060 XT olabilir. Ama PSU lazım bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…