Aynı marka ve model olursa Dual channel alırsın uyumlu güzel olur.
Ama şöyle birşeyde yapabilirsin işlemci olarak 2.el i7-9700 veya i9 9900 alıp elindeki kartı satıp 6500XT alırsan ve 8 GB RAM çok daha iyi olur oyun tarafında.
Aynı marka ve model olursa Dual channel alırsın uyumlu güzel olur.
Ama şöyle birşeyde yapabilirsin işlemci olarak 2.el i9 9900 alıp elindeki kartı satıp 6500XT alırsan ve 8 GB RAM çok daha iyi olur oyun tarafında.
Hocam kuzenim 2021'in sonlarına doğru aynı bütçeye i9 10900 + anakart almıştı Amazon TR'den inanamıyorum ya. Sizin dediğinizi düşüneceğim. Sadece Valorant oynadığım için işlemci düşünüyordum ama.
Hocam kuzenim 2021'in sonlarına doğru aynı bütçeye i9 10900 + anakart almıştı Amazon TR'den inanamıyorum ya. Sizin dediğinizi düşüneceğim. Sadece Valorant oynadığım için işlemci düşünüyordum ama.
AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz AM4 32 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Şu an en ucuz burada eğer elimde ki işlemci satılırsa direkt buna yönelirim hocam. Çünkü yazdığım bütçenin dışında anakart ve işlemcim şu an elimde.
AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz AM4 32 MB Cache 105 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Şu an en ucuz burada eğer elimde ki işlemci satılırsa direkt buna yönelirim hocam. Çünkü yazdığım bütçenin dışında anakart ve işlemcim şu an elimde.
2060'la darboğaz olur tabii ki ama rahatsız etmeyebilir. İdare edebilirsiniz yani. Yada işlemciyide satıp, kartı besleyecek bir işlemci bakabilirsiniz. Hepsini bir anda yapmanız şart değil ama malum, kart bulmak gittikçe zorlaşıyor ve pahalılaşıyor. Geleceğe dönük olarak düşününce, kart daha ön planda geliyor bana.