GTX 1650 sistemin Valorant performansı nasıldır?

real gamer onur

Picopat
Merhablar, yeni bilgisayar aldım. GTX 1650 Ghost 4 GB, DDR6 Ryzen 5 1600 ve 16 GB RAM. Sizce kaç FPS verir Valorant'ta orta ayarlarda? Darbogaz yapar mı? Kasar mı? Donar mı? Kac FPS alırım? Simdi diyeceksiniz bilgisiyarı madem aldın niye test etmiyorsun, nedeni daha monitor almadım.

FPS oyunları genel olarak işlemciden beslenir, GPU tam yük altında çalışmaz. i5 10400 ve GTX1650 ile +200 FPS rahatlıkla oynuyorum. R5 1600 ile 150 civarı alırsınız.

Merhablar, yeni bilgisayar aldım. GTX 1650 Ghost 4 GB, DDR6 Ryzen 5 1600 ve 16 GB RAM. Sizce kaç FPS verir Valorant'ta orta ayarlarda? Darbogaz yapar mı? Kasar mı? Donar mı? Kac FPS alırım? Simdi diyeceksiniz bilgisiyarı madem aldın niye test etmiyorsun, nedeni daha monitor almadım.
100-200 arası veriyor. Testlerine bakabilirsin Youtube'dan.

Merhaba sistemi aldım ama 120 FPS alıyorım bu normal mi bir yerde bir sıkıntı var mı neyde sıkıntı var.

Sistemde sıkıntı yok. Zaten oratalama 140 civarıydı. Sadece anlık bazen 200 oluyordu testlerde. Bir de testlerin son güncellemeden önce çekildiğini düşünürsek FPS normal. Ama istersen FPS arttırma videoları ile 20 FPS daha artırabilirsin tahminen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı