SEZARDA Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 İyi günler. Öncelikle laptopın özelliklerini söyleyeyim: Ekran kartı; NVIDIA GTX 1650. CPU: Intel Core i7-9750H 2.60 GHz. RAM: 16 GB. Monitör: 60 Hz. Steam PUBG almayı düşünüyorum sizce özelliklerimi belirttiğim laptop kaç FPS alır ve donma/kasma yaşar mıyım? Şimdiden görüşleriniz için teşekkürker.
İyi günler. Öncelikle laptopın özelliklerini söyleyeyim: Ekran kartı; NVIDIA GTX 1650. CPU: Intel Core i7-9750H 2.60 GHz. RAM: 16 GB. Monitör: 60 Hz. Steam PUBG almayı düşünüyorum sizce özelliklerimi belirttiğim laptop kaç FPS alır ve donma/kasma yaşar mıyım? Şimdiden görüşleriniz için teşekkürker.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 14 Temmuz 2021 #2 Rahat rahat oynarsınız. (1080P +60FPS) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rahat rahat oynarsınız. (1080P +60FPS) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 14 Temmuz 2021 #3 RX 550 kaldırıyorsa.
SEZARDA Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 curiousoftech dedi: Rahat rahat oynarsınız. (1080P +60FPS) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sağol bro ama bende donma sorunu oluyo inş olmaz
curiousoftech dedi: Rahat rahat oynarsınız. (1080P +60FPS) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sağol bro ama bende donma sorunu oluyo inş olmaz
E EsTable Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 SEZARDA dedi: Sağ ol bro ama bende donma sorunu oluyor inş olmaz Genişletmek için tıkla... Hocam laptopla oynuyorsanız çabuk ısındığı için ısındığında oyunlarda problem çıkarabilir. Isınma sorununa çözüm bulursanız sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
SEZARDA dedi: Sağ ol bro ama bende donma sorunu oluyor inş olmaz Genişletmek için tıkla... Hocam laptopla oynuyorsanız çabuk ısındığı için ısındığında oyunlarda problem çıkarabilir. Isınma sorununa çözüm bulursanız sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.