R Riv0x Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #1 Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl?
Çözüm Deathadder 24 Haziran 2020 Erdinç Eren Alan 0 dedi: Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop"mobil"ekran kartı. Riv0x dedi: Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi.
Erdinç Eren Alan 0 dedi: Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop"mobil"ekran kartı. Riv0x dedi: Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #2 Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım. Artı 0 Eksi
Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #3 Erdinç Eren Alan 0 dedi: Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop"mobil"ekran kartı. Riv0x dedi: Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi. Artı 0 Eksi Çözüm
Erdinç Eren Alan 0 dedi: Öyle bir kart olduğuna emin misiniz? Ben CNNTÜRK'ün bir yazısını gördüm fakat daha çok reklam gibiydi. Başka da bir kaynak bulamadım. Genişletmek için tıkla... Laptop"mobil"ekran kartı. Riv0x dedi: Başlıktaki gibi bu iki kart farkını bilen var mı? Dediklerine göre 2020 sürüm normaline göre %3-5 artıyormuş ama Ti ile farkı nasıl? Genişletmek için tıkla... Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #4 Deathadder dedi: Laptop"mobil"ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ben 2020 versiyon hakkında demiştim bunu Artı 0 Eksi
Deathadder dedi: Laptop"mobil"ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ben 2020 versiyon hakkında demiştim bunu
KS KS R Riv0x Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #5 Erdinç Eren Alan 0 dedi: Ben 2020 versiyon hakkında demiştim bunu Genişletmek için tıkla... Evet var refresh ya da 2020 sürüm olarak yaziyo. Normal kartın üstüne bir tık yükseltilmiş. Deathadder dedi: Laptop"mobil"ekran kartı. Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Artı 0 Eksi
Erdinç Eren Alan 0 dedi: Ben 2020 versiyon hakkında demiştim bunu Genişletmek için tıkla... Evet var refresh ya da 2020 sürüm olarak yaziyo. Normal kartın üstüne bir tık yükseltilmiş. Deathadder dedi: Laptop"mobil"ekran kartı. Sürüm 2020 dedeğiniz refresh versiyorn sanırım,1650ti bir tık daha iyi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah