GTX 1650 Super 4 GB yeterli mi?

1050 ile gearsın son oyununu oynayamadım ya. Çok yavaş geldi çok takıldı sildim.

Herkes ultrada oynayacak diye bir şey yok hocam. Kanımca 4 GB bellek 2021e kadar yolu var. En güncel oyunlara High ayarlarda yetecektir.

Daha bunlar ne yeni oyunlar çıksın. 1-2 sene kullanacak adama yeterli gelebilir burada çoğu kişi neredeyse ömürlük kart arıyor.

Herkes Ultra'da oynayacak diye bir şey yok hocam. Kanımca 4 GB bellek 2021'in sonuna kadar yolu var. En güncel oyunlara High ayarlarda yetecektir.

Hocam 128 Bit 1 GB NVIDIA GT9800 var bende ben ne yapacağım geçen bir konu gördüm konunun üzerinden 6 sene geçmiş ve adam NVIDIA GT9800E eski dedi. Ekran kartı abartısız 10 senesi var.

İndirimde bir 1660S daha iyi olur sizin için ama 4 GB VRAM'in o kadar sorun olacağını düşünmüyorum kaplama gölge gibi 1 2 şeyi kısarak günümüz oyunlarını Ultra oynarsınız ama geleceğe yönelik olmaz pek.

Hocam 128 Bit 1 GB NVIDIA GT9800 var bende ben ne yapacağım geçen bir konu gördüm konunun üzerinden 6 sene geçmiş ve adam NVIDIA GT9800E eski dedi. Ekran kartı abartısız 10 senesi var.
9800gt 10 sene öncesinin RTX2080'iydi. Hep hayalini kurduğum bir karttı aileme bir türlü aldıramamıştım.

Benim için yeterli, eski oyunları oynamayı sevdiğim için 1650S alacağım. Eğer yeni oyunları oynuyorsanız, yeterli gelmeyecektir.

Güncel oyunları rahat oynamak istiyorsan istediğin ayarlarda, GTX 1660 S altına düşme Nvidia cephesinde. 4 GB çoğu oyunda yeterli gelecektir ama yeni nesil oyunlarda zorlayabilir.

Bende de 2 GB Gt840 64 bit ekran kartı var. 2016ya kadar çıkmış oyunları oynayabiliyorum anca. Oyun kalmadı kıtlık yaşıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…