fastriker Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Witcher 3 oynuyorum kart sıcaklığı 70-85 arası değişiyor. Sisteme kendine zarar verir mi?
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Stok fan kullanıyorum deme en az kule tipi lazım Artı 0 Eksi
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 27 Haziran 2024 #3 Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
kkylt Megapat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 fastriker dedi: Witcher 3 oynuyorum kart sıcaklığı 75-85 arası değişiyor. Sisteme kendine zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez hocam havalar çok sıcak normal değerler. 85+ sıkıntı ama. Artı 0 Eksi
fastriker dedi: Witcher 3 oynuyorum kart sıcaklığı 75-85 arası değişiyor. Sisteme kendine zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez hocam havalar çok sıcak normal değerler. 85+ sıkıntı ama.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.965 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 27 Haziran 2024 #5 Pcustas dedi: Stok fan kullanıyorum deme en az kule tipi lazım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı diyor işlemci değil. Artı 0 Eksi
Pcustas dedi: Stok fan kullanıyorum deme en az kule tipi lazım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı diyor işlemci değil.
KS KS fastriker Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #6 Pcustas dedi: Stok fan kullanıyorum deme en az kule tipi lazım Genişletmek için tıkla... sistemde ekran kartının 2 fanı bi işlemci fanı işlemcinin hemen yanında bi fan bided ekran kartının karşısında 3 fan var yeterli degilmi? Birde bu sıcaklıklar sıkıntı yapmaz değilmi kkylt dedi: Vermez hocam havalar çok sıcak normal değerler. 85+ sıkıntı ama. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Pcustas dedi: Stok fan kullanıyorum deme en az kule tipi lazım Genişletmek için tıkla... sistemde ekran kartının 2 fanı bi işlemci fanı işlemcinin hemen yanında bi fan bided ekran kartının karşısında 3 fan var yeterli degilmi? Birde bu sıcaklıklar sıkıntı yapmaz değilmi kkylt dedi: Vermez hocam havalar çok sıcak normal değerler. 85+ sıkıntı ama. Genişletmek için tıkla... teşekkürler