S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #1 Ekran kartım ASUS TUF GTX 1650 Super ama boştayken coil whine yapıyor. Sıkıntı olur mu? Bilgisayarım 11 aylık. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Ekran kartım ASUS TUF GTX 1650 Super ama boştayken coil whine yapıyor. Sıkıntı olur mu? Bilgisayarım 11 aylık.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 15 Mayıs 2021 #2 Sıkıntı olmaz, umursamayın. Çoğu kartta olabiliyor, bir zararı yok.
S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #3 General Pong Krell dedi: Sıkıntı olmaz, umursamayın. Çoğu kartta olabiliyor, bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Boşta olması beni korkuttu herhangi bir sorun olmaz değil mi ?
General Pong Krell dedi: Sıkıntı olmaz, umursamayın. Çoğu kartta olabiliyor, bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Boşta olması beni korkuttu herhangi bir sorun olmaz değil mi ?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 15 Mayıs 2021 #4 Yok olmaz, boşta da olabiliyor.
S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #5 General Pong Krell dedi: Yok olmaz, boşta da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Birde böyle oyundayken ful vzzzz sesi geliyor ama boştayken vzz vzz vzz böyle aralıklarla sürekli oluyor.
General Pong Krell dedi: Yok olmaz, boşta da olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Birde böyle oyundayken ful vzzzz sesi geliyor ama boştayken vzz vzz vzz böyle aralıklarla sürekli oluyor.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 15 Mayıs 2021 #6 Yükte fazla olması normal, video bıraktım izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yükte fazla olması normal, video bıraktım izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #7 General Pong Krell dedi: Yükte fazla olması normal, video bıraktım izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Takıntısı olan bir insanım beni rahatlattığınız için teşekkürler.
General Pong Krell dedi: Yükte fazla olması normal, video bıraktım izleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Takıntısı olan bir insanım beni rahatlattığınız için teşekkürler.