A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 3 Aralık 2020 #11 Cml1905 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Crucial BX500 kronik sorunlu mu? Crucial BX500 SSD'sini kullanıyorum. Duyduğuma göre bazı kişiler kronik sorunlu diyor. Kronik sorun nedir? Bu SSD kronik sorunlu mu? www.technopat.net Fazla ısınıp performans kaybediyor.
Cml1905 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Crucial BX500 kronik sorunlu mu? Crucial BX500 SSD'sini kullanıyorum. Duyduğuma göre bazı kişiler kronik sorunlu diyor. Kronik sorun nedir? Bu SSD kronik sorunlu mu? www.technopat.net Fazla ısınıp performans kaybediyor.
C Cml1905 Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 104 3 Aralık 2020 #12 adam gibi adam 1050 ti dedi: Crucial BX500 kronik sorunlu mu? Crucial BX500 SSD'sini kullanıyorum. Duyduğuma göre bazı kişiler kronik sorunlu diyor. Kronik sorun nedir? Bu SSD kronik sorunlu mu? www.technopat.net Fazla ısınıp performans kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Diğer arkadaşlarda virüs dedi ama. Ne yapıcam bılmıyorum tarama yaptım bir yüksek tehdit kaldırıldı inşallah daha sıkıntı olmaz.
adam gibi adam 1050 ti dedi: Crucial BX500 kronik sorunlu mu? Crucial BX500 SSD'sini kullanıyorum. Duyduğuma göre bazı kişiler kronik sorunlu diyor. Kronik sorun nedir? Bu SSD kronik sorunlu mu? www.technopat.net Fazla ısınıp performans kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Diğer arkadaşlarda virüs dedi ama. Ne yapıcam bılmıyorum tarama yaptım bir yüksek tehdit kaldırıldı inşallah daha sıkıntı olmaz.
A archangel27 Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #13 Cml1905 dedi: Anladım. Diğer arkadaşlarda virüs dedi ama. Ne yapacağım bılmıyorum tarama yaptım bir yüksek tehdit kaldırıldı inşallah daha sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sen git dostum ilk önce donanımına bakma git sisteme bir format at ondan sonra diğer parçalara bakarsın. Ayrıca yeni sistemde merak etme kolay kolay donanım sorunu olmaz, ilk önce bir format at kafan rahat etsin.
Cml1905 dedi: Anladım. Diğer arkadaşlarda virüs dedi ama. Ne yapacağım bılmıyorum tarama yaptım bir yüksek tehdit kaldırıldı inşallah daha sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sen git dostum ilk önce donanımına bakma git sisteme bir format at ondan sonra diğer parçalara bakarsın. Ayrıca yeni sistemde merak etme kolay kolay donanım sorunu olmaz, ilk önce bir format at kafan rahat etsin.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 5 Aralık 2020 #14 Cml1905 dedi: Arkadaşlar dün akşam selcuksportstan Maç izlerken PC bir anda çok yavaşladı. Zar zor kapayabildim çünkü işlemler çok agir yapiliyordu. Sizce neden olmuş olabilir? Sistemi de yeni topladim aslinda. 13 Ekim'de GTX 1650 Super Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud İndirip tam tarama yap. Kaspersky Security Cloud
Cml1905 dedi: Arkadaşlar dün akşam selcuksportstan Maç izlerken PC bir anda çok yavaşladı. Zar zor kapayabildim çünkü işlemler çok agir yapiliyordu. Sizce neden olmuş olabilir? Sistemi de yeni topladim aslinda. 13 Ekim'de GTX 1650 Super Ryzen 3 3100. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Security Cloud İndirip tam tarama yap. Kaspersky Security Cloud