GTX 1650 Super FurMark test puanı nasıl?

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim resimde yazıyor. 2 adet 8 GB 3000MHz CL16 RAM. Sistem M.2 SSD'ye kurulu ve tüm driverlar güncel. FurMark ile test yaptım ve değerler resimde yazıyor.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2021.01.30 - 13.38.44.56.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 138
Referans olsun diye hocam, sistemimiz çok yakın durduğu için.
RX 570 4GB

Dosya Ekleri

• 1.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 222
Sistemim resimde yazıyor. 2 adet 8 GB 3000MHz CL16 RAM. Sistem M.2 SSD'ye kurulu ve tüm driverlar güncel. FurMark ile test yaptım ve değerler resimde yazıyor.
Bende rx 570 alcaktım daha güçlü diyebunu önerdiler peki senin puanın nasıl yüksek? Benim furmark 1.21 sürüm seninki 1.25 fark varmıdır?

Bende rx 570 alcaktım daha güçlü diyebunu önerdiler peki senin puanın nasıl yüksek? Benim furmark 1.21 sürüm seninki 1.25 fark varmıdır?
Olabilir sürümden veya ayarlardandır bir fikrim yok ama 1650S daha güçlü bir ekran kartı olduğu doğru.

Benim ekran kartında artifact sorunu oldu, ekranda rengarenk şekiller falan çıktı. Garantiye gönderdim ve kartta sorun yok diyerek geri yolladılar ve ben öyle hiç artifact sorunu yaşamadan 3 ay kullandım. 3 gün önce yine artifact oldu ama PC kapanmadı. Ve yine oyuna girdim bu seferde oyun kapandı ve PC'den 1 uzun 8 kısa bip sesi geldi. Bu sesin anlamıda ekran kartı sorunu. İşte son 2 gündür yine durmaksızın oyun açık ve bir sorun olmadı. Artifact stress testlerinde olmuyor sadece oyunlarda oluyor. Şimdi bu kartı garantiye yollamalı mıyım?

Bunun için ayrı konu açarsanız daha iyi olur hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…