mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Değerler normal mi?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Sıcaklık iyi ama FPS'ler kötü. Artı 0 Eksi
KS KS mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Karındeşen dedi: Sıcaklık iyi ama FPS'ler kötü. Genişletmek için tıkla... Kart ile mi alakalı nvidia denetim masasında kalite ayarında. Artı 0 Eksi
Karındeşen dedi: Sıcaklık iyi ama FPS'ler kötü. Genişletmek için tıkla... Kart ile mi alakalı nvidia denetim masasında kalite ayarında.
wolfuztein Megapat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anaokulu Öğretmeni 3 Kasım 2020 #4 mworty dedi: Eki Görüntüle 724922 Değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal yani aa 4 yapmışsın o sıfır olsa daha yüksek FPS verir. Isı 60 gayet iyi yük altında. Artı 0 Eksi
mworty dedi: Eki Görüntüle 724922 Değerler normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal yani aa 4 yapmışsın o sıfır olsa daha yüksek FPS verir. Isı 60 gayet iyi yük altında.
KS KS mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 wolfuztein dedi: Normal yani aa 4 yapmışsın o sıfır olsa daha yüksek FPS verir. Isı 60 gayet iyi yük altında. Genişletmek için tıkla... aa 0 nasıl yapılıyor? Artı 0 Eksi
wolfuztein dedi: Normal yani aa 4 yapmışsın o sıfır olsa daha yüksek FPS verir. Isı 60 gayet iyi yük altında. Genişletmek için tıkla... aa 0 nasıl yapılıyor?
wolfuztein Megapat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anaokulu Öğretmeni 3 Kasım 2020 #6 mworty dedi: Kart ile mi alakalı NVIDIA denetim masasında kalite ayarında. Genişletmek için tıkla... Şu testi aa 0 olarak yap. mworty dedi: aa 0 nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Programı açınca orda Anti Aliasing var ordan OFF yap. Artı 0 Eksi
mworty dedi: Kart ile mi alakalı NVIDIA denetim masasında kalite ayarında. Genişletmek için tıkla... Şu testi aa 0 olarak yap. mworty dedi: aa 0 nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Programı açınca orda Anti Aliasing var ordan OFF yap.
KS KS mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 wolfuztein dedi: Şu testi aa 0 olarak yap. Programı açınca orda Anti Aliasing var ordan OFF yap. Genişletmek için tıkla... Zaten off da. Artı 0 Eksi
wolfuztein dedi: Şu testi aa 0 olarak yap. Programı açınca orda Anti Aliasing var ordan OFF yap. Genişletmek için tıkla... Zaten off da.
wolfuztein Megapat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anaokulu Öğretmeni 3 Kasım 2020 #8 mworty dedi: Zaten off da. Genişletmek için tıkla... Off olarak yapmamışsın testi ama. Artı 0 Eksi
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #9 mworty dedi: Zaten off. Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
KS KS mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #10 Nvidia ayarlarında kendi ayarlarımı aktif etmiştim şimdi bir de 3d uygulamaların karar vermesine izin ver seçeneğini aktif edip deniyorum. Nounie dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Nvidia ayarlarında kendi ayarlarımı aktif etmiştim şimdi bir de 3d uygulamaların karar vermesine izin ver seçeneğini aktif edip deniyorum. Nounie dedi: Değil. Genişletmek için tıkla...