GTX 1650 Super i5 9400F FPS düşmesi

Yusuf Öztürk.

Femtopat
Arkadaşlar bende GTX 1650 Super i5 9400F 8 GB RAM 1 TB harddisk var ve çoğu oyunda FPS düşmesi yiyorum mesela PUBG Lite'ta bile 144'ten birden 30'a düştüğü oluyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende GTX 1650 Super i5 9400F 8 GB RAM 1 TB harddisk var ve çoğu oyunda FPS düşmesi yiyorum mesela PUBG Lite'ta bile 144'ten birden 30'a düştüğü oluyor lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

HDD kaynaklı olabilir. Bende de aynı sorun vardı. SSD'ye atınca sorun çözüldü. Ben de sadece PUBG Lite'da bu sorun oluyordu anlık FPS düşüyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun bu videodaki gibi bir şey mi? Bende Ryzen 3 işlemci ile bu kartı almayı düşünüyorum bir kaç test videosunda durum böyle kartta mı sıkıntı var oyunda mı anlayamadım.

Yüksek ihtimalle SSD olmamasından kaynaklı. Windows 10 SSD olmadan kullanmak çok zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı