Muhammed25
Hectopat
Daha fazla
@Sir Benjamin Bu olurmu. Reis yanlış anlama adamla konuşuyorum ya anakarti falan söyledim başta sen bilmiyorsan diye soruyorum adama.
Hepsini söyle farketmez işin yoksaHepsi için mi yoksa anakart için mi sadece?
Alacaksam bu siteden mi alayım yoksa başka siteden mi@Sir Benjamin Bu olurmu. Reis yanlış anlama adamla konuşuyorum ya anakarti falan söyledim başta sen bilmiyorsan diye soruyorum adama.
Hepsini söyle farketmez işin yoksa
Bu siteden alabilirsiniz güvenilirdir.@Sir Benjamin Bu olurmu. Reis yanlış anlama adamla konuşuyorum ya anakarti falan söyledim başta sen bilmiyorsan diye soruyorum adama.
Alacaksam bu siteden mi alayım yoksa başka siteden mi
@TLP Bu olurmu. Reis yanlış anlama adamla konuşuyorum ya anakarti falan söyledim başta sen bilmiyorsan diye soruyorum adama.
Bu yazdıklarını bilgisayarcı takabilir değil mi?Fena değil ama PSU için ucuza kaçmanın anlamı yok, bunu al kafan rahat olsun.
PSU önerdim zaten onu geçiyorum.
Anakart:
Gigabyte H410M S2H V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H410M S2H V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H410M S2H V3 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.294,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM zaten aynı model olacağı için önermiyorum.
Kasa:
Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Raijintek PONOS MS ARGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Depolama aygıtı:
Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
PSU ve RAM hariç diğer attıklarımı hemen alma b
Bide anakart ve kasaya gerek yok bence ya devamlı açık olabilcek şekilde olsun sorun yokBu yazdıklarını bilgisayarcı takabilir değil mi?
Bir de anakart ve kasaya gerek yok bence ya devamlı açık olabilecek şekilde olsun sorun yok.
Bu yazdıklarını bilgisayarcı takabilir değil mi?
Tamamdır elinize sağlık cevap veren herkese çok teşekkür ederimOnlar opsiyonel zaten istersen alırsın, asıl ihtiyacın RAM ve PSU.
Güvenmemeni öneririm. Kendin taksan daha iyi.
@Tlp son bir soru soracağım güç kaynağı benim kasaya uygun mudur fotoğraf atayım mı?
Reaction rampage AC/220VKasa modelini söylesen yeter, oradan bakarım. İstersen atabilirsin.
Reaction Rampage AC/220V