ASUS TUF GTX 1650 Super ekran kartı için önerebileceğiniz PSU var mı? Şu anda kullandığım PSU Rampage marka ve cızırtı geliyor bu nedenle korkmaktayım ve değiştirmek istiyorum. Bir de daha önce hiç PSU değiştirmedim nerede taktırabilirim?
Adata XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cızırtı veya herhangi bir sorundan şikayet edeni görmedim. Ama tabii ki öyle bir imkan var. Eğer olursa garantiye gönderebilirsin.
Nasıl takacağım dersen çok kolay. Eski PSU yu sökerken çıkarttığını kabloları yeni PSU da yerine takacaksın. Zaten az kablo var. Anakart 24 pin, işlemci 4 veya 8 pin. Ekran kartı 6 pin. Sata kabloları, SSD ve HDD için. Bir de varsa fanlar için molex kablosunu takacaksın.
En ucuz Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 1.444,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cougar GX-S Gold CGR-GS-650 650W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply özelliklerini incele, 1.444,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cougar GX-S Gold CGR-GS-650 650W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.