Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 1650 Super Phoenix model ekran kartım var. 85 derecelere kadar çıkıyor, performans anlamında sıkıntı çıkarmıyor ama yine de düşürebilirsem düşürmek isterim. Elimden UV yapmak dışında bir şey gelmiyor ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.
1650 Super Phoenix model ekran kartım var. 85 derecelere kadar çıkıyor, performans anlamında sıkıntı çıkarmıyor ama yine de düşürebilirsem düşürmek isterim. Elimden UV yapmak dışında bir şey gelmiyor ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 10 Temmuz 2021 #2 Bu videoda gayet iyi anlatılıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da 1650 Super ile yapılıyor. Yakın değerleri baz alabilirsiniz rahatlıkla.
Bu videoda gayet iyi anlatılıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda da 1650 Super ile yapılıyor. Yakın değerleri baz alabilirsiniz rahatlıkla.