GTX 1650 Super Performansı

Nvidia kartı çıkarıyor, 1-2 ay sonra Super modelini çıkarıyor. Kartın normal halini alan mağdur oluyor. Mesela GTX 1650 alan adamın suçu ne? Direkt Super'i çıkar geç.

Nvidia seçen adamın bunları daha önceden bilmesi lazım.

Hem STRIX modelini ucuza aldınız hem de 8 GB VRAM'i var. Üzülmek yerine sevinmelisiniz bence
RX 580 Dual vardı hocam sıcaklık değerlerinden ağzım yandı RX 590 fiyatına 580 Strix aldım korkumdan. O yüzden böyle bir Nvidia elime geçse onu alırdım. Ama tabii 8GB çok daha avantajlı. Vatandan 1220'ye 580 Strix geldi fiyat nasıl sence?

Günümüzde RX580'ler 1100-1200 TL civarına alınabiliyor. Eğer bu kart da bu civarlarda olursa, ya da 100 TL falan daha pahalı olup daha düşük TDP'li olursa yine tercih edilir.
Ama 1650 gibi olursa yine satılmaz. 1650 950 TL'ye bulunuyor yazmışsınız ama RX570 de şu an indirimde 750 TL'ye bulunuyor yani. Asus ROG da 850 TL.

1650S gidip 1500 TL ve üzeri fiyattan çıkıp RX580'i rakip alırsa yine gözümde F/P olarak kötü bir kart olur.

Fiyatı çok iyi, birde TOP modeliydi yanlış hatırlamıyorsam. Onun soğutması Nitro+'dan bile daha iyi. 60-65 derecelerde oyun oynatır çok rahat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 580/590 hepsine tek atıyor kart. Şuan RX 580 Strix aldığıma pişman olmaya başladım. Neyse Strix alarak hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Bir dahakine alırız onu da Benim gibi indirimlere atlayıp 580/590 alan tüm kardeşlerime geçmiş olsun.

Fiyatı çok iyi, birde TOP modeliydi yanlış hatırlamıyorsam. Onun soğutması Nitro+'dan bile daha iyi. 60-65 derecelerde oyun oynatır çok rahat.
Evet TOP modeli. En iyi performansı veren ve en serin çalışan RX 580 modeli.
@Ömer Murat KARACA hop yavaş! Hocam 580 ile 590 arasında fark yok mu yahu?
Tabii ki var. Testteki 1650S RX 580 bazı oyunlarda 10-15FPS fark atmış. RX 580 ile 590 arasında zaten 5-10FPS'lik bir fark var. Yani 1650S ikisini de geçiyor.

GTX 1650 Super çok iyi kart olmuş üstelik sadece 100 W harcayarak RX 580 ile aynı performansı veriyor. Aslında GTX 1650 nin ilk çıkması gereken hali buydu diyebiliriz. Bütün oyunları 1080p ultra/high da 60 FPS çalıştırır üstelik bunu yaparken ısınmaz, kapanmaz veya sürücü sorunu vermez tak çalıştır daha ne olsun.

Tabi ülkemiz de ki durumunu fiyatı belirleyecek. Yine de elinde mevcut PSU su çok güçlü olmayanlar için en iyi seçenek olacak çünkü RX 580 + yeni güçlü PSU zaten GTX 1650 Super fiyatına gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…