Şansınıza bağlı. 10 yıl da geçse bozulmayabilir. Burada götürürden kasıt yeni çıkacak oyunları oynamak ise o zaman 3 - 4 yıl götürür. Yok ne zaman bozulur diyorsanız normal şartlarda 10 yıl bile gidebilir.
Bu şekilde aldım ben, 16/07/2020 tarihinde sipariş verdim 18/07/2020 de elime ulaştı gayet memmunum şu zamana kadar geçen sürede bir sıkıntı yaşamadım.
Hayır, ürünü önceki hafta Cumartesi günü sipariş verdim, araya Pazar günü girdiğinden Pazartesi kargoya verildi, Salı günü de elimde oldu ürün. Ekran kartın 1650S ve üstüyse demonte geliyor, her tarafını kontrol ederek takmanı öneririm o yüzden. Bir sorun çıkarsa hemen canlıdan müşteri hizmetlerine yaz, yardımcı oluyorlar. Kutulaması da çok iyiydi, tüm bileşenlerin kutuları ayrı ayrı gönderilmişti. RGB özelliği de güzel kasanın, bir sürü opsiyonu var. Benim hoşuma gitti ama dediğim gibi daha 3-4 gündür kullanıyorum, umarım sorun çıkmaz.
Önemli olan sisteme iyi bakmak. Çöp bir bilgisayarım var ama ona çok iyi baktığım için 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Bu arada en azından 120GB bir SSD eklemen iyi olur Windows'u kurarsın.
Hayır dostum şuanlık bir sıkıntı yok gayet ilgililer hatta şöyle ki; kasanın üstünde bulunan kulaklık girişinden cızırtı geliyordu söyledim hemen yenisini gönderdiler
Önemli olan sisteme iyi bakmak. Çöp bir bilgisayarım var ama ona çok iyi baktığım için 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Bu arada en azından 120GB bir SSD eklemen iyi olur Windows'u kurarsın.