kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 9 Haziran 2020 #11 Bende internetten alışveriş yapamadığım için vatan a yöneldim mağazadan alıcaktım Yasaklı dedi: İyi ama Vatan Bilgisayar'ı tavsiye etmiyorum hem de detaylı bilgi yok. Genişletmek için tıkla... XİOAMİ FANI dedi: Vatan'da gördüğüm sayılı iyi sistemlerden SSD ve RAM eklersiniz bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 8 gb ram ve ssd eklemeyi düşünüyordum zaten
Bende internetten alışveriş yapamadığım için vatan a yöneldim mağazadan alıcaktım Yasaklı dedi: İyi ama Vatan Bilgisayar'ı tavsiye etmiyorum hem de detaylı bilgi yok. Genişletmek için tıkla... XİOAMİ FANI dedi: Vatan'da gördüğüm sayılı iyi sistemlerden SSD ve RAM eklersiniz bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 8 gb ram ve ssd eklemeyi düşünüyordum zaten
Yasaklı Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 165 Yer Sanane lan dıllo Daha fazla Meslek Evren Bekçisi 9 Haziran 2020 #12 kaantekocak dedi: Detaylı bilgiden kasdettiğin nedir? Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayardan dolayı görmemişim şu an arkadaşın dediği gibi sayılı sistemlerden biri (Vatan için)
kaantekocak dedi: Detaylı bilgiden kasdettiğin nedir? Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayardan dolayı görmemişim şu an arkadaşın dediği gibi sayılı sistemlerden biri (Vatan için)
XİOAMİ FANI Centipat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #13 kaantekocak dedi: Bende internetten alışveriş yapamadığım için Vatan'a yöneldim mağazadan alacaktım. Teşekkürler 8 GB RAM ve SSD eklemeyi düşünüyordum zaten. Genişletmek için tıkla... 1600 AF modeli bulunsaymış ama Vatan kullanmıyor.
kaantekocak dedi: Bende internetten alışveriş yapamadığım için Vatan'a yöneldim mağazadan alacaktım. Teşekkürler 8 GB RAM ve SSD eklemeyi düşünüyordum zaten. Genişletmek için tıkla... 1600 AF modeli bulunsaymış ama Vatan kullanmıyor.
HEXON1 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #14 1600 AF, 1650 S, 8 GB RAM, 120 SSD, 1 TB harddisk 24 Inc 1 ms 75 HZ monitör şu an topladım 10 gün falan oldu. Monitör gelmedi daha test edemedim. Bende performansını merak ediyorum.
1600 AF, 1650 S, 8 GB RAM, 120 SSD, 1 TB harddisk 24 Inc 1 ms 75 HZ monitör şu an topladım 10 gün falan oldu. Monitör gelmedi daha test edemedim. Bende performansını merak ediyorum.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.018 Çözümler 5 10 Haziran 2020 #15 Sistem güzel ama kasanın önü cam olduğu için hava girişi yetersiz kalıyor sanırım, almadan yine bir araştırma yap. İyi günlerde kullanın.
Sistem güzel ama kasanın önü cam olduğu için hava girişi yetersiz kalıyor sanırım, almadan yine bir araştırma yap. İyi günlerde kullanın.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 10 Haziran 2020 #16 kassandra13 dedi: Sistem güzel ama kasanın önü cam olduğu için hava girişi yetersiz kalıyor sanırım, almadan yine bir araştırma yap. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
kassandra13 dedi: Sistem güzel ama kasanın önü cam olduğu için hava girişi yetersiz kalıyor sanırım, almadan yine bir araştırma yap. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler