GTX 1650 Super sistem Alan Wake 2 kaldırır mı?

allli

Decapat
Daha fazla  
GTX 1650 Super.
Ryzen 3 5000 serisi.
1TB HDD, 250 GB SSD.
24 GB DDR4 RAM.

Sistemim bu şekilde.
Alan Wake 2 kaldırır mı, kaldırırsa ortalama kaç FPS olur? Hangi ayarlarda oynayabilirim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Oyundan hiçbir şekilde zevk almayaacğını garanti ediyorum. 720p FSR açarsan zaten oyunu 360p de oynuyorsun gibi bir şey o çözünülükte ne kadar tatmin olursun ve üstelik Low ayarlarda onun zevkini sana bırakıyorum. DirectX 12-2 Ultimate desteği olmayan hiçbir ekran kartında zevk alamazsın Tüm GTX modeller ve AMD'de RX 5700XT'ye kadar olan tüm modellerde bu oyun bence oynanmaz.

Lossless scaling ile düşük ayarlarda 1080p 30 fps oynayabilirmiyim.
The last of us part 1 içinde çoğu kişi keyif alamazsın demişti ama lossless scaling kullanarak düşük ayarlarda 60 fps oynayabilmiştim.

İmkansız Bu oyun mesh shader kullanan ilk oyun olduğu için TLOU bunun yanına yaklaşabilecek bir oyun değil. 1080P'de hiçbir şekilde 60 FPS alma şansın yok o ekran kartında, istersen dünyanın en iyi oyun işlemcisini getir 60 FPS alma şansın yok o ekran kartı ile birlikte mümkün değil.

Bende 60 oynayabilirmiyim diye sormadım 30 fps oynayabilirmiyim diyecektim lossless scaling ile belirtmeyi unutmuşum

1080P'de bence 30 FPS çok nadir alırsın ama genellikle 15-20 FPS oynarsın ama deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…