Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 18 Kasım 2020 #21 Mustafafnt dedi: Hocam galiba stoklarda bir problem oldu. Buyurun Palit modeli biraz daha kalitelidir. Fakat biraz daha pahalıdır. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... şuan toplam kaç tutuyor palit modeliyle?
Mustafafnt dedi: Hocam galiba stoklarda bir problem oldu. Buyurun Palit modeli biraz daha kalitelidir. Fakat biraz daha pahalıdır. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... şuan toplam kaç tutuyor palit modeliyle?
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 18 Kasım 2020 #22 Ousia dedi: Şu an toplam kaç tutuyor Palit modeliyle? Genişletmek için tıkla... Hocam toplam 5264 TL tutuyor.
Ousia dedi: Şu an toplam kaç tutuyor Palit modeliyle? Genişletmek için tıkla... Hocam toplam 5264 TL tutuyor.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 18 Kasım 2020 #23 Mustafafnt dedi: Hocam toplam 5264 TL tutuyor. Genişletmek için tıkla... En azından benim az kalsın alacağım kasadan ucuz teşekkür ederim seni de bu kadar uğraştırdım iyi akşamlar.
Mustafafnt dedi: Hocam toplam 5264 TL tutuyor. Genişletmek için tıkla... En azından benim az kalsın alacağım kasadan ucuz teşekkür ederim seni de bu kadar uğraştırdım iyi akşamlar.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 18 Kasım 2020 #24 Ousia dedi: En azından benim az kalsın alacağım kasadan ucuz teşekkür ederim seni de bu kadar uğraştırdım iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Yardımcı olduysam ben teşekkür ederim. Önerdiğim sistem parçaları araştırabilirsiniz. Almak istediğiniz sistemden çok daha iyi.
Ousia dedi: En azından benim az kalsın alacağım kasadan ucuz teşekkür ederim seni de bu kadar uğraştırdım iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Yardımcı olduysam ben teşekkür ederim. Önerdiğim sistem parçaları araştırabilirsiniz. Almak istediğiniz sistemden çok daha iyi.