Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 19 Aralık 2020 #11 hor4tio dedi: Peki bu kasanın 650W versiyonunu alsam iyi mi etkiler sistemi? Yani 550W'tan daha mı iyidir demek istedim. Genişletmek için tıkla... Tabii daha iyi ve geleceğe yönelik olur. İyi etkiler mi derken FPS vs. olarak etkilemez. Sadece PSU daha rahat çalışır ve geleceğe yönelik olur.
hor4tio dedi: Peki bu kasanın 650W versiyonunu alsam iyi mi etkiler sistemi? Yani 550W'tan daha mı iyidir demek istedim. Genişletmek için tıkla... Tabii daha iyi ve geleceğe yönelik olur. İyi etkiler mi derken FPS vs. olarak etkilemez. Sadece PSU daha rahat çalışır ve geleceğe yönelik olur.
hor4tio Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 103 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 Staj Yapan Donanımcı dedi: Tabii daha iyi ve geleceğe yönelik olur. İyi etkiler mi derken FPS vs. olarak etkilemez. Sadece PSU daha rahat çalışır ve geleceğe yönelik olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun. Olabildiğince öyle olsun istiyorum
Staj Yapan Donanımcı dedi: Tabii daha iyi ve geleceğe yönelik olur. İyi etkiler mi derken FPS vs. olarak etkilemez. Sadece PSU daha rahat çalışır ve geleceğe yönelik olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun. Olabildiğince öyle olsun istiyorum