S Samet Kip Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 123 Çözümler 1 Dün 15:54 #1 FC 26 gibi oyunlarda bu sistem ile sorunlar yaşıyorum; düşük ayarlarda bile oyun bazen donarak ilerliyor. Hangi parçayı değiştirmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:01
FC 26 gibi oyunlarda bu sistem ile sorunlar yaşıyorum; düşük ayarlarda bile oyun bazen donarak ilerliyor. Hangi parçayı değiştirmeliyim?
kadirbgcii Decipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1.131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:02 #2 Hocam sisteminiz nedir?
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.556 Çözümler 57 Dün 16:03 #3 Samet Kip dedi: FC 26 gibi oyunlarda bu sistem ile sorunlar yaşıyorum; düşük ayarlarda bile oyun bazen donarak ilerliyor. Hangi parçayı değiştirmeliyim? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı kullanımı nasıl seyrediyor ona bakmanı tavsiye ederim. Oyun yine genel optimize sorunlu olabilir ama bazen işlemci darboğaz yapabiliyor veya direkt ekran kartı da yetersiz kalabilir sistemin nedir tam olarak.
Samet Kip dedi: FC 26 gibi oyunlarda bu sistem ile sorunlar yaşıyorum; düşük ayarlarda bile oyun bazen donarak ilerliyor. Hangi parçayı değiştirmeliyim? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı kullanımı nasıl seyrediyor ona bakmanı tavsiye ederim. Oyun yine genel optimize sorunlu olabilir ama bazen işlemci darboğaz yapabiliyor veya direkt ekran kartı da yetersiz kalabilir sistemin nedir tam olarak.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.244 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri Dün 16:04 #4 Tam sistem özellikleri neler? Bir de oyun SSD değil mi yüklü yoksa HDD mi? Diskten kaynaklı donmalarda yapıyor olabilir.
Tam sistem özellikleri neler? Bir de oyun SSD değil mi yüklü yoksa HDD mi? Diskten kaynaklı donmalarda yapıyor olabilir.