GTX 1650 Super sistemde OCCT "power crashed" hatası

Boğaçhan.

Femtopat
Yer
Yozgat/Sorgun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 Ay önce inventusdan hazır sistem aldım bileşenler şunlar;
*MSI GTX 1650 Super Gaming X.
*Ryzen 5 3500X.
*Sharkoon 650W 80+ PSU.
*MSI B450M PRO Max.
*Kingston 240 GB M.2 SSD.
*1TB HDD.
Bilgisayarı temizlemek amacıyla söktüm aynı şekilde geri taktım her şeyi doğru bir şekilde taktım ve tam oturtturdum.
Ama bilgisayarımı OCCT Power testine soktuğumda 5. saniyede crashed hatası veriyor. Kasaya kulağımı yaklaştırdığımda 2-3 saniye aralıklarla da tık çıt sesler geliyor. Soğuma, genleşme ile alakası olmadığına %100 eminim.(Sanki elektrik kaçağı varmış gibi) 24 pin bağlantısı çekmek için biraz zorladım ondan olabilir mi?(Herhangi bir kırık çıkık yok)
Not: PSU ve ekran kartımda coil whine var. Garantiye mi göndermeliyim? Göndersem kullanıcı hatası olarak mı görülür bilmiyorum arkadaşlar.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
1 Ay önce inventusdan hazır sistem aldım bileşenler şunlar;
*MSI GTX 1650 Super Gaming X.
*Ryzen 5 3500X.
*Sharkoon 650W 80+ PSU.
*MSI B450M PRO Max.
*Kingston 240 GB M.2 SSD.
*1TB HDD.
Bilgisayarı temizlemek amacıyla söktüm aynı şekilde geri taktım her şeyi doğru bir şekilde taktım ve tam oturtturdum.
Ama bilgisayarımı OCCT Power testine soktuğumda 5. saniyede crashed hatası veriyor. Kasaya kulağımı yaklaştırdığımda 2-3 saniye aralıklarla da tık çıt sesler geliyor. Soğuma, genleşme ile alakası olmadığına %100 eminim.(Sanki elektrik kaçağı varmış gibi) 24 pin bağlantısı çekmek için biraz zorladım ondan olabilir mi?(Herhangi bir kırık çıkık yok)
Not: PSU ve ekran kartımda coil whine var. Garantiye mi göndermeliyim? Göndersem kullanıcı hatası olarak mı görülür bilmiyorum arkadaşlar.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Coil whine a nasıl sabrettin1 ay garantiye verirsen değiştirmeleri gerekiyor ses cidden kulak tırmalıyorsa

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı