GTX 1650 Super ve Ryzen 5 3500 ile yayın yapılır mı?

Adı üstünde 4c/8t. bu yayın işlerinde çoklu çekirdek çok işe yarıyor, R3 3100 ile 10400F veya R5 2600X'in çoklu çekirdek performansları aynı değil.
Dostum anlamadığını varsayıp tekrar anlatacağım:

4C/8T bir işlemci bile yayın yapabilirken, 3500 sıkıntı çekmeden yayın yapabilir.

@GFYT eğer arkadaş hem video çekmeyi hem yayın yapmayı aynı anda düşünüyorsa evet büyük ihtimalle FPS'de büyük çapta düşüş olacaktır. O konuda haklısınız.

Ben anlamadımki arkadaşlar ben kasarmı kasmazmı diye sordum kaç FPS alırım diye sordum siz tartışıyorsunuz.

Aynı şeyleri diyoruz hocam, sizi kırdıysam affola.

Ben anlamadımki arkadaşlar ben kasarmı kasmazmı diye sordum kaç FPS alırım diye sordum siz tartışıyorsunuz.

FPS'in hem yayın hem video yaparsan düşecektir.

Tek tek yapılırsa o işler, kasmayacaktır bilgisayar; aynı anda hem yayın hem de video çekmeye çalışırsanız kasabilir ya da kasmasa bile FPS düşüşü olabilir.

Yok zaten video çekme işini GeForce Experience'den yapacağım OBS'den yayınn yapacağım ve zaten çoğu zaman video çekmiceğim yayında.

Peki minecraftta aynı anda kayıt alırken yayın açılabilir mi?Yada açılırsa ortalama kaç FPS alınır?

Açılır ama 200 FPS falan alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…