MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X ile MSI GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
Temelde aynı GPU. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkartmış iseniz azıcık daha arttırarak 1660 Super alırsınız. Gaming X tabi ki çok hoş bir seri ama bu GPU için aşırı gereklilik arz etmediğini düşünüyorum.
MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X ile MSI GeForce GTX 1650 Super Ventus XS OC arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
Temelde aynı GPU. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkartmış iseniz azıcık daha arttırarak 1660 Super alırsınız. Gaming X tabii ki çok hoş bir seri ama bu GPU için aşırı gereklilik arz etmediğini düşünüyorum.
2000 lirayı düşünebiliyorsanız RX5500xt 8GB veya bulabilirseniz o fiyatlara 1660 super alın. 2000 lira 1650 super’e vermek çılgınlık öyle söyleyeyim. Soğutmada tabi ki fark olur ama 400 liralık bir fark değil.
2000 lirayı düşünebiliyorsanız RX 5500 XT 8 GB veya bulabilirseniz o fiyatlara 1660 Super alın. 2000 lira 1650 Super’e vermek çılgınlık öyle söyleyeyim. Soğutmada tabii ki fark olur ama 400 liralık bir fark değil.
Hocam ilk bulduğum linki koymuştum Gaming X için ama o kadar pahalı satmayanlarda var 1.789 TL'ye satan buldum ayrıca Gaming gecesinde 1600₺ düşebileceğini düşünüyorum 2K'ya kadar çıkamam zaten
Hocam ilk bulduğum linki koymuştum Gaming X için ama o kadar pahalı satmayanlarda var 1.789 TL'ye satan buldum ayrıca Gaming gecesinde 1600₺ düşebileceğini düşünüyorum 2K'ya kadar çıkamam zaten