Arkadaşlar kartı yarın almaya gidiyorum müsait olamadığım için gidemedim, Ventus modelini almaya karar verdim fiyattan ötürü. İkisi arasında performans farkı var mıdır varsa nelerdir? Konuya açıklık getirecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Son olarak da 5500XT'yi tercih edebilir miyim 1650S yerine? Bunu da merak ediyorum cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Performanstan ziyade daha çok soğutmada fark var. Gaming X çok daha serin çalışıyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca Zero Frozr özelliği de Ventus modellerde bulunmuyordu en son.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şaka bir yana ucuz 1650 Super bulamadım. Galax bile 1800 TL diyor. Bulabilen varsa paylaşırsa iyi olur konu sahibi için.
Arkadaşlar kartı yarın almaya gidiyorum müsait olamadığım için gidemedim, Ventus modelini almaya karar verdim fiyattan ötürü. İkisi arasında performans farkı var mıdır varsa nelerdir? Konuya açıklık getirecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Son olarak da 5500XT'yi tercih edebilir miyim 1650S yerine? Bunu da merak ediyorum cevaplayan herkese teşekkür ederim.