GTX 1650 Super Ventus vs GTX 1650 Super Gaming X

mehmet_yldz

Kilopat
Arkadaşlar kartı yarın almaya gidiyorum müsait olamadığım için gidemedim, Ventus modelini almaya karar verdim fiyattan ötürü. İkisi arasında performans farkı var mıdır varsa nelerdir? Konuya açıklık getirecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Son olarak da 5500XT'yi tercih edebilir miyim 1650S yerine? Bunu da merak ediyorum cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Gaming X gereksiz pahalı 1650 Super için. İyi bir 5500 XT 8 GB ise 1950 TL'ye bulunabiliyor.

Şaka bir yana ucuz 1650 Super bulamadım. Galax bile 1800 TL diyor. Bulabilen varsa paylaşırsa iyi olur konu sahibi için.

Arkadaşlar kartı yarın almaya gidiyorum müsait olamadığım için gidemedim, Ventus modelini almaya karar verdim fiyattan ötürü. İkisi arasında performans farkı var mıdır varsa nelerdir? Konuya açıklık getirecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Son olarak da 5500XT'yi tercih edebilir miyim 1650S yerine? Bunu da merak ediyorum cevaplayan herkese teşekkür ederim.
5500XT 8GB modelini alacaksanız tabii ki 5500XT.
1650S ise Gaming X modeli alınmalı bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı